Billeder: Fall 2011 Fashion Trends for en inverteret trekant Body Shape

Indholdsfortegnelse:

Billeder: Fall 2011 Fashion Trends for en inverteret trekant Body Shape
Billeder: Fall 2011 Fashion Trends for en inverteret trekant Body Shape
Anonim

1Tendensen: Maxi nederdele og kjoler

Trenden: Maxi nederdele og kjoler

Runway: Derek Lam

Du har arbejdet hårdt for den koniske talje og de stærke skuldre - og denne gudinde-værdige kjole gør alt det, der koster at svede på den elliptiske træner, der er værd. Samlingen i taljen og den lange, flydende stil er en inverteret trekant gal's BFFs.

2Tucker Monmarte maxi kjole

Din vej: Sommerblomster blomstre lige ind i efteråret med denne haveinspirerede kjole. Slipset i taljen hjælper med at slanke en inverteret triangelform, og vi elsker, at denne kjole er blød nok til at bære, mens vejret stadig er varmt, men kan være parret med støvler og et stort strikkort, når da termostaten falder.

Tucker Monmarte maxi kjole, $ 419, piperlime.com

3Gap strikket maxi nederdel

Din vej: Denne lange nederdel kommer i oliven og sort - vi foreslår at du smutter begge sammen, mens du kan. Med sin enkle, subtile A-line-silhuet flatter denne stil ikke blot din inverterede trekantskrop, men den fungerer også til dag eller nat, dressy eller afslappet, arbejde eller leg.

Gap strikket maxi nederdel, $ 39,95, gap.com

4Old Navy maxi kjole

Din vej: Du vil vise den aftagne talje af din, og det er klæden for at få det til at ske. Snørebåndet er uber-flatterende, og det glatte fald i kjole fremhæver dine slanke hofter og lår.

Old Navy maxi kjole, $ 44,94, oldnavy.com

5Tendensen: Herretøj

Trenden: herretøj

Runway: Peter Som

Lån fra drengene så aldrig så smuk ud. Par slank eller boot-cut slacks med en struktureret kæreste-inspireret jakke til at trække denne dragt stil sammen. Bær en hyggelig sweater eller sport noget sexet og feminint som en camisole nedenunder.

6Boulevard sateen brede benbukser

Din vej: De enkle linjer i disse brede benbukser og trefjerdet ærmerjakke viser dig bedriftsmæssigt, når det kommer til dit job og din stil.

Boulevard sateen brede benbukser, $ 69, talbots.com

Grace Fit Boulevard sateen jakke, $ 149, talbots.com

7Elizabeth og James Ashford blazer

Din vej: Sort er alt andet end grundlæggende, når det kommer til denne kulør. Det har lige den rigtige mængde slash for at give dig en masse swag. Læderbeklædningen på blazerens lapel og manchetter samt på buksens talje giver det en hård, cool pige vibe. Vi forudsiger, at du vil bære denne kjole længe efter kl.

Elizabeth og James Ashford blazer, $ 665, og Margot bukser, $ 365, nordstrom.com

8BCBGMAXAZRIA Adoree ruffle-back blazer

Din vej: Du ser stærk og smuk ud i brede ben sorte slacks og en klassisk blazer, der har en ruffled overraskelse i ryggen.

BCBGMAXAZRIA Adoree ruffle-back blazer, $ 238, og Carrie flare slacks, $ 138, lordandtaylor.com

9Den trend: Blandede udskrifter

Trenden: Blandede udskrifter

Runway: Tory Burch

Vær modig ved at vælge store udskrifter, såsom denne plaid parret med striber. Mørkere nuancer er smigrende på hver kropstype, men kunsten er at vælge lignende farvefamilier, når de vælger mønstre.

10Marc af Marc Jacobs Jungle silkebluse

Din vej: Velkommen til junglen! Whimsy kan arbejde vidundere, når du parrer smigrende stykker i sjove, forskellige udskrifter. Disse stykker deler lignende farver og silhuetterne passer lige til din kropstype.

Marc af Marc Jacobs Jungle silkebluse, $ 278, og Running Impala silke nederdel, $ 428, nordstrom.com

11Worthington cardigan

Din vej: At spille med store og små versioner af en lignende udskrift er en ret sikker bet, når det kommer til matchende mønstre. Denne Missoni-inspirerede halter ser perfekt ud under en ligesindet lang cardigan. Træk trøjen ind og bæl jeansene for at vise din trimmejer.

Worthington cardigan, $ 24.99, og top, $ 19.99, JCPenney

12Free People frynse wrap cardigan

Din vej: Denne dristige, stribede cardigan er sikker på at blive en hæfteklammer i dit faldskuffe, da nuancer af sort, hvid og grå betyder, at det vil gå med stort set alt. Vi kan godt lide det smidt over en trykt tunika og bæres med et trykt tørklæde, som det er her, men tænk hvor sødt det også ville se ud med stort set alt i dit skab. En regel: Hold det tyndt på nederste legger, ikkinger, superskinnede jeans eller blyantkjørt.

Free People frynse wrap cardigan, $ 188, freepeople.com

Populært emne.