Glutenfri kropspleje

Indholdsfortegnelse:

Glutenfri kropspleje
Glutenfri kropspleje
Anonim
Glutenfrie indstillinger er ikke længere bare for fødevaregangen; tjek disse nye bodycare tilbud, der er alle fri for den irksome ingrediens, men ikke kompromittere om beskyttende og genoprettende resultater.
Glutenfrie indstillinger er ikke længere bare for fødevaregangen; tjek disse nye bodycare tilbud, der er alle fri for den irksome ingrediens, men ikke kompromittere om beskyttende og genoprettende resultater.

1Crabtree & Evelyn

Det britiske brandes nye dybt fugtighedsgivende sortiment kombinerer de afslappende og antioxidante kræfter af avocado, olivenolie og basilikum i formler, der desuden er fri for parabener, sulfater og mineralolie.

Crabtree & Evelyn Avocado, Olive & Basil Shower Gel ($ 20), Body Lotion ($ 22), Body Butter ($ 34).

2The Sea Bath Bath Co.

Nu er dette en velbesøgt kropscreme. Kukui olie fra Hawaii og arganolie fra Marokko kombineres med tang, aloe vera og Afrika Fair Trade Council Certificeret shea smør til en super blødgørende behandling. The Sea Bath Co. tilbyder lotion i lavendel, citrus, eucalyptus og pebermynte, eller unscented.

The Sea Bath Co Wildly Natural Tang Body Cream, $ 12.89.

MERE: Din krop, dit stress

3Ja til Blåbær

Berømt for sine gulerods- og agurkelinjer, har Yes To mærket udvidet til blåbær, med en hudstrammende lotion indeholdende kraftfrugt antioxidanten plus grapeseed og tamanu frøolier for at glatte og forbedre fastheden.

Ja Til Blåbær Foryngende Body Lotion, $ 9,99

4Ava Anderson

Den helt ugiftige linje startet af en kemisk bevidst teenagere har lige lanceret en solbeskyttelseskategori, der har bredspektret og vandfast solcreme-lotion og balsam. Alle formlerne indeholder organiske overførsler af shea smør, kakaosmør, jojoba, bivoks og olivenolie til at slukke dehydreret hud zapped af solens stråler.

Ava Anderson Sunscreen 30+ (18.95), Lip Balm (sæt 3, 15,95 dollar), fugtighedscreme med SPF 15 ($ 20,95).

MERE: Hvordan man bruger makeup, når du træner

5Sonya Dakar

Cult hudplejemærket har lanceret en række kropsplejeartikler, der indeholder organiske omega-3â € ™ s botaniske ekstrakter og antioxidanter. Intervallet er også paraben og sulfatfrit, og alle produkter er tilgængelige i Verbena (bedst til moden hud) og Cara Cara (bedst til udbrud og overbelastet hud).

Body ved Sonya Dakar Daily Wash ($ 35), Triple Action Vita-Foliant ($ 45), Mineral Polsk ($ 45), nærende Body Oil ($ 60), Omega Hydrator ($ 78).

6Good For You Girls

Formuleret uden kemikalier eller strippende ingredienser, er denne nye linje rettet mod tweens og teenagere. Den helt naturlige Roll-On Deodorant bruger kamille, calendula, lavendel og te af hvidt, grønt og sort for at holde lugt i stykker i stedet for kontroversielt aluminium. Hele linjen er fri for parabener, sulfater, mineralolier, silikoner, petrokemikalier og syntetiske dufte og farvestoffer.

God til dig Girls Deodorant, $ 5,99.

GALLERI: Ti mest pinlige skønhedsproblemer løst

7Jà "sà ¥ naturlige produkter

Hvis du vil gøre tændt tænder uden slibende kemikalier, bruger det grønne mærke silica og bagepulver til at løfte pletter naturligt og grapefruktfrøekstrakt til at dræbe hulrumsfremkaldende plakopbygning ved at blokere dannelsen af sukkersyrer. Et flammende spark af kanel kontrasterer isnende pebermynte til en smag, der vækker smagsløgene.

Jà "sön Natural Products Powersmile Kane Mint Tandpasta, (Pakke med tre $ 12,55)

8Kiss mit ansigt

Eller er det kysse mine ben? Denne fugtighedsgivende barberkrem hydraterer med olivenolie, kokosolie, aloe vera og antiseptisk goldenseal - en krydderur fra buttercup plantefamilien. Den medicinske plante, der er kendt som dameens mantel, forstyrrer huden, mens blomstermotiver hjælper med at arbejde op i en rig skum.

Kiss My Face Moisture Shave, $ 4,99.

MERE: Body Hair Removal Guide

9Seed

Dette nye mærke tager sit navn fra konceptet med at bruge 100 procent naturlige, frøbaserede ingredienser. Håndkremerne indeholder olier af druemrø, solsikkefrø og jojobafrø samt blødgørende sheasmør for at fugt og afstøde dehydratiserende vand, når du vasker dine hænder igennem dagen. Se efter linjen for at rulle ud til Duane Reade og Safeway butikker denne sæson.

Frø Sund Hånd Cream i Invigorating Citrus, Afslappende Lavendel Fragrance Free, $ 7,99 hver.

10Cane + Austin

Udarbejdet af New York dermatolog, Dr. Craig Austin, M.D., bruger disse pads 10% glycolsyre til at fjerne overbelastede områder i ansigt og krop, samt reducere udseendet af pigmentering, fine linjer og tekstur. Anvendes konsekvent og daglig hjemme, kan kumulative resultater konkurrere med en glykolisk skræl i kontoret.

Cane + Austin Retexturizing Treatment Pads, $ 60 for 30 dages levering, eller $ 110 for 60 dages levering.

QUIZ: Analysér din hudtype og struktur videnskabeligt

Populært emne.