Forår 2012 Fashion Trends For En Cirkel Body Shape

Indholdsfortegnelse:

Forår 2012 Fashion Trends For En Cirkel Body Shape
Forår 2012 Fashion Trends For En Cirkel Body Shape
Anonim
Klar til at bytte dine fleece-lined ponchos til smukke kjoler? Vi er! Ved at tilføje nogle få af de hotteste trends fra forår / sommer 2012 mode kollektioner-pastell nuancer, farveblokerende og peplum detaljer (tænk små blændinger eller flæser i taljen) - du er sikker på at føle en øjeblikkelig varmt vejr glød.
Klar til at bytte dine fleece-lined ponchos til smukke kjoler? Vi er! Ved at tilføje nogle få af de hotteste trends fra forår / sommer 2012 mode kollektioner-pastell nuancer, farveblokerende og peplum detaljer (tænk små blændinger eller flæser i taljen) - du er sikker på at føle en øjeblikkelig varmt vejr glød.

Tag et kig på de avancerede designer stilarter, vi er coveting-sammen med mere overkommelige og bærbare tager trenderne - der smetter din cirkel kropsform.

1Tendensen: Pasteller

Banen: Prada

Den palestinske pinks, blues og gule kombinerer for at skabe en af de smukkeste pastellarter vi har set. Denne silhuet er dejlig på cirkelkropstyper - dine tynde arme og ben tager centret - mens en lille strategisk blomstervirksomhed smiler i livet.

QUIZ: Hvad er din kropstype?

2 Din måde:

Når du hellere ikke lægger din midterste på skærmen, skal du nå frem til en meget flatterende klædedragt. Denne smukke pink print viser dine bedste aktiver, mens du parrer din talje og gør dig til en ægte wrap-stjerne.

MERE: Maxi-kjoler til cirkelformede former

Kate Spade New York "Aubrey" wrap kjole, $ 438, Nordstrom

3 Din vej:

Empire, smocked taljen på denne dejlige mynte grøn tunika hjælper whittle din midten.

Ella Moss tunika, $ 108, Neiman Marcus

4 Din vej:

Mellem den flatterende imperiumskæring af denne maxi-kjole og den dristige pastel paisley-lignende print, vil ingen nogensinde opleve en lille mavebule. Har nogen sagt brunch?

H & M kjole, $ 35, H & M

5Tendensen: Farveblokerende

Banen: Jill Stuart En løs form med blokke af flotte farver - uanset om de er bløde og dæmpede eller dristige og lyse - ser fab ud i en cirkelform.

MERE: Lille hvid kjole til din kropsform (det er stadig i!)

6 Din vej:

Nyd i den farveblokerende trend med denne søde, koral chiffon kjole med en lavendel stripe, parret med en blå cardigan og gul tørklæde. Den korte kjole er rummelig gennem midten perfekt til cirkel kropsformer - så du vil føle dig så afslappet som denne stil ser ud.

Mossimo kjole, $ 25, cardigan, $ 20 og tørklæde, $ 15. Mål

7 Din vej:

Nøglen til den farveblokerende tendens, når du gerne vil strømline din midte? Hold mørke farver på de områder, du forsøger at downplay. Denne marineblå og rød nederdel gør tricket smukt. Bare tilføj en rummelig strikket sweater og spring break stil, her kommer du!

MERE: Hudpleje Tips til College år

Cast Chroma A-line nederdel, $ 158, Anthropologie

8 Din vej:

Denne lange og løse cardigan tricks i øjet og bringer opmærksomheden op og væk fra din midsektion og til dit smukke ansigt med et skud af lys, neon gul.

MERE: Forøg dit humør med farve

Gratis People Cardigan, $ 168, Free People

9Tendensen: Peplum

Banen: Thakoon

Når du er tykkere omkring midten, vil du have en peplum detalje, der smigrer dit problemområde, mens du giver et lille åndedræt. Se efter en smuk, svinget top, som du kan parre med slankede bukser eller shorts, og du vil føle dig godt og se mode fremad. Hvor perfekt er det?

10 din måde:

Kom ind på peplum trend uden at tilføje uønsket masse med denne swingy jersey bluse. De afrundede hals og hule ærmer balancerer peplum-hæmen og hjælper dig med at se længe og læne.

MERE: Ti Forvirrende Spiser Pretty Conundrums

11 Din vej:

Den subtile peplum trim på denne rummelige, smukke tank tilføjer ikke uønsket opmærksomhed - bare en smuk blomstring. Par det med tynde jeans eller Capri bukser til et let weekendlook.

Hive & Honey peplum tank, $ 44, Piperlime

12 Din vej:

Den sorte peplum på denne søde kjole slanker og forklæder din midte, mens den hvide top trækker øjnene op. Bæltelinjen rammer lidt højere på torsoen, hvor du er tyndere.

QUIZ: Har du Fat Talk?

Alice + Olivia "Hilly" kjole, $ 330, Alice + Olivia

Populært emne.