Forår 2012 Modetendenser Til Hourglass Body Shape

Indholdsfortegnelse:

Forår 2012 Modetendenser Til Hourglass Body Shape
Forår 2012 Modetendenser Til Hourglass Body Shape
Anonim
Klar til at bytte dine tunge sweater til lette cardigans? Ved at tilføje nogle få af de hotteste trends fra forår / sommer 2012 mode kollektioner-pastell nuancer, farveblokerende og peplum detaljer (tænk små blændinger eller flæser i taljen) - du er sikker på at føle en øjeblikkelig varmt vejr glød.
Klar til at bytte dine tunge sweater til lette cardigans? Ved at tilføje nogle få af de hotteste trends fra forår / sommer 2012 mode kollektioner-pastell nuancer, farveblokerende og peplum detaljer (tænk små blændinger eller flæser i taljen) - du er sikker på at føle en øjeblikkelig varmt vejr glød.

Tag et kig på de high-end designer stilarter, vi coveting-sammen med mere overkommelige og bærbare tager trenderne - der smetter din timeglas kropsform.

QUIZ: Hvad er din kropsform?

1Tendensen: Pasteller

Banen: Oscar de la Renta

En smuk pastel ser alt andet ud end gispisk, når det er gjort i en subtilt sexet stil. En del Joan Holloway fra "Mad Men", en del moderne Marilyn, er denne kjole hele forårens romantik. Dåne.

MERE: Skønhed inde og ude: Christina Hendricks

2 Din måde:

Der er ingen grund til at skjule de fantastiske kurver på kontoret - bare sød dem lidt med en dosis pasteller. Denne koral og beige jakkesæt, med skræddersyet jakke og sexet sekretær blyantskørt, ser smukke bælte ud for at henlede opmærksomheden på den teeny-lille talje af din.

MERE: Brudekjoler til en timeglas

3 Din vej:

Timeglas figurer ser fab i halter kjoler, så hvorfor ikke sætte dit bedste selv frem i en smuk-i-lyserød stil, der er nok nok til enhver lejlighed?

MERE: Introvert og ekstrovert stereotyper Busted

Talbots "Marlo" kjole, $ 129, Talbots

4 Din vej:

En lyserød bælte cardigan lagdelt over et pastelblomsterklærestræk får dig gennem alle slags forårssituationer: arbejde, fester, påske, morsdag (vi kunne fortsætte). Elsker du ikke bare et tøj, du kan bære sammen - eller fra hinanden - igen og igen?

Charter Club cardigan, $ 59, og nederdel, $ 64, Macy's

5Tendensen: Farveblokerende

Banen: Max Mara

Ikke at du havde brug for nogen hjælp i kurvafdelingen, men en monteret farveblokstil som dette sassy nummer vil tilføje lidt oomph til dit outfit. Gør det en "Pow!"

MERE: Opskrifter til en energiforøgelse

6 Din vej:

Kanal din indre Marilyn Monroe med denne blå og gule farveblokkede stunner i en plettet kjole med lige det rigtige tryk på retro. Og ja, vi opfordrer til at danse og twirle i dette nummer. Stående over dampgitter-valgfri.

BCBG Max Azria kjole, $ 228, Nordstrom

7 Din vej:

Når du foretrækker at klæde sig lidt mere dæmtigt, kan du prøve en stil som denne ærmerøse, farveblokerede nummer, der er let at gå, men stadig helt sammenføjet. Og hvis du foretrækker at vise din form, skal du blot tilføje et bælte. Øjeblikkelig opdatering!

MERE: Stå ud i en skare i denne opmærksomhedsøkonomi

Marni til H & M silke kjole, $ 80, H & M

8 Din vej:

På jagten på en perfekt forårskjole? Vi har fundet det! Den bløde, plissede juvel hals og farveblokerende i geometriske former ser poleret, professionelt og smukt alle sammen på samme tid. Vinder!

Ann Taylor color-block kappe kjole, $ 158, Ann Taylor

9Tendensen: Peplum

Banen: Marc af Marc Jacobs

Arbejd den timeglasform med en taljefremhævende peplum blomstre. Denne stil kombinerer fed striber på toppen med en ruffet taffet nederdel. Ooh La La!

MERE: Hvorfor han elsker dine hofter: Kropsform og attraktion

10 din måde:

Tal om glamour! Du har det i spader iført dette flirtende, fluttery blyantkjørt toppet med en peplum frill til spænding.

MERE: Skønhedsfordelene ved smilende

Masser af Tracy Reese peplum blyantskørt, $ 138, Anthropologie

11 Din vej:

Advarsel!!!! Farlige kurver fremad! Den sexede timeglasfigur får den va-va-voom behandling med denne creme og navy kjole, der helt sikkert trækker alle øjne til dig.

KOLONNE: Hvad du siger med dine øjne

Marc af Marc Jacobs "Marfa" kjole, $ 598, Neiman Marcus

12 Din vej:

Vi kan ikke lade være med at juble over denne vintage cheerleader-inspirerede peplum top. Den lidt puffed-up cap ærmer og skinny røde bælte har os råbe "Rah! Rah! Rah!”

MERE: College Yearbook Photos Predict Succes

ModCloth peplum "Squad" top, $ 38, ModCloth

Populært emne.