Forår 2012 Fashion Trends Til En Trekant Body Shape

Indholdsfortegnelse:

Forår 2012 Fashion Trends Til En Trekant Body Shape
Forår 2012 Fashion Trends Til En Trekant Body Shape
Anonim
Klar til at bytte dine tunge sweater til lette cardigans? Vi er! Ved at tilføje nogle få af de hotteste trends fra forår / sommer 2012 mode kollektioner-pastell nuancer, farveblokerende og peplum detaljer (tænk små blændinger eller flæser i taljen) - du er sikker på at føle en øjeblikkelig varmt vejr glød.
Klar til at bytte dine tunge sweater til lette cardigans? Vi er! Ved at tilføje nogle få af de hotteste trends fra forår / sommer 2012 mode kollektioner-pastell nuancer, farveblokerende og peplum detaljer (tænk små blændinger eller flæser i taljen) - du er sikker på at føle en øjeblikkelig varmt vejr glød.

Tag et kig på de high-end designer stilarter vi er coveting-sammen med mere overkommelige og bærbare tager trenderne på - som flatter din trekant kropsform.

QUIZ: Hvad er din kropstype?

Trenden: Pasteller

Image
Image

Banen: Nanette Lepore

En lyseblå får en dosis af lysstyrke med rosa rør og et skud af orange. Vil virkelig være på trend i foråret? Tag nogle orange ind i dit ensemble. "Tangerine Tango" er den hotteste nuance for 2012, ifølge farveeksperterne hos Pantone.

1 Din vej:

Forår bryllup på din kalender? Vis op i denne fantastiske stropløs, gule, abstrakte sommerfugl-print-kjole og gør dig klar til at danse natten væk - selvfølgelig i høj stil.

MERE: Brudekjoler til din kropsform

Ann Taylor "Butterfly Whispers" kjole, $ 325, Ann Taylor

2 Din måde:

En klassisk skyttegrave er som foråret passende som tulipaner i blomst, og denne mintgrønne nuance er så frisk som græsset, vi er så glade for at se efter en lang, kold vinter. Triangle kropstyper drage fordel af sin lette A-line form og indkapslet bælte. April brusere? Tag dem ind.

Gap trench, $ 98, Gap

3 Din vej:

Kan du sige havefest? Denne foråret-tastic tree-print kjole har en trekant kropstype er go-to-form-den klassiske A-linje-der nips i i taljen og rammer ved knæet. Pair den med en smuk, lysegrøn cardigan - vi elsker dette lavet i en vandmelon trim - og bælter trøjen for at fremhæve din svelte øvre halvdel.

MERE: Du kan hjælpe med at øge dit H20-indtag med vandmelon

Milly "Bridget" cirkel kjoler kjole, $ 385, og "Boyfriend" cardigan, $ 285, Milly

4Tendensen: Farveblokerende

Banen: Sophie Theallet

Triangle kropsformer vil have lyst til at komme ind i den varme vejr sæson med en monteret cardigan og A-line farveblokeret nederdel, der tager dig fra dag til nat i en brise.

5 Din måde:

Forkæle en kurvende bundhalvdel med denne kunstige farveblokerede knivskårne maxi-nederdel. Mandarinen blandet med gul og grå er lige så frisk som en forårsdage. Kan du næsten lugte blomsterne?

MERE: Aromaterapi til begyndere

Tabitha "Visionsfelt" nederdel, $ 148, Anthropologie

6 Din vej:

Et tyndt, gult bælte whittles din talje, mens den lille flare i denne kjole giver dine hofter og bag et lille wiggle room. Par det med lejligheder eller strappy hæle, når solen er ude. Tilføj en cardigan til arbejde eller for at holde varmen på kølige forår aftener.

MNG ved Mango kjole, $ 75, JCP

7 Din vej:

Vil du være let-breezy i foråret? Her er din go-to dress. Den smukke koralskygge er farveblokeret med lysrosa tier nederst, og den bløde pels og nøgne bælte hjælper med at vise din form.

MERE: Sådan husker du lykkelige øjeblikke

Jessica Simpson chiffon plisseret kjole, $ 128, Nordstrom

8Tendensen: Peplum

Banen: Rodarte

Når du er en trekant kropstype, der er trim på toppen, skal du sætte en bluse med bare en nippel peplum til en A-linje nederdel til et rigtigt "Wow!" Øjeblik.

9 Din vej:

Glem tofers, denne stil er en trend tre-fer! Vi taler peplum detalje i taljen, farveblokerende og pastell nuancer. Og hej! Den er perfekt til trekantede former med en let silhuet, der viser din sexede décolletage og smiler dine lår. Ja, tak.

MERE: Har du karisma? Vil du have det?

Sonia af Sonia Rykiel peplum kjole, $ 295, Saks Fifth Avenue

10 din måde:

De smukke peplum på denne top smetter uden at overvældende dig, den bælteagtige detaljer i taljen fremhæver din tynde midterste og den ærmerøse, detaljerede halsring giver dine tonede arme den opmærksomhed, de fortjener. Åh, og vi nævner det koster mindre end $ 40? Ja, vi blev lige forelsket.

ModCloth "Coach Tour" peplum top, $ 38, Modcloth

11 Din vej:

Når du vil understrege din nederste halvdel, handler det om at narre øjet. Den lodrette hvide strimmel på denne kjole, flankeret af sorte striber, får dig til at dukke op øjeblikkeligt smalere, mens peplum gør opmærksom på din snørebitte talje. Overvej dette din øjeblikkelige slank ned.

MERE: Alt om dine øjne

Cynthia Steffe "Trissie" kjole, $ 295, Bloomingdale's

Populært emne.