Produktanmeldelse: Chanel Coco Noir Fragrance

Indholdsfortegnelse:

Produktanmeldelse: Chanel Coco Noir Fragrance
Produktanmeldelse: Chanel Coco Noir Fragrance
Anonim
Image
Image

Navn: Coco Noir Mærke: Chanel Størrelse: 1,7 ounce Pris: $98.00

Hvad jeg kunne lide: - en fruitchuli gjort rigtigt - Elegant og sikker, perfekt til de fleste lejligheder - ikke overvældende - langlasting

Hvad jeg ikke kunne lide: - en mainstream og unoriginal, selvom klassisk, fruitchuli - prisen

"Coco Noir er den storslåede udsendelse af den kvinde i den by [Coco i Venedig] og alle de kvinder i dag, der vælger intensitet over den blide norm; omvejene i forførelse over perfunctory exhibitionism og ægte luksus over vulgaritet. "Det er sådan, Chanel beskriver Coco Noir, deres nyeste duft til at slå på markedet. Og det var denne beskrivelse, der først fik mig begejstret for denne duft, hvilket fik mig til at stjæle Chanel-tælleren for at få fat i en prøve. Jeg troede, det var en mørk, men elegant version af den kedelige og krydrede orientalske Coco, som simpelthen er guddommelig.

Så lugtede jeg det. Og mit ansigt faldt. Dette er en fruitchuli. En yderst godt udført fruitchuli. Meget sandsynligvis det bedste derude. Faktisk synes det mig, at Chanel ønskede at lære sine konkurrenter, hvor gode en fruitchuli kan lugte, når det er gjort rigtigt. Men stadig en fruitchuli er det. Jeg tror, at mærker i disse dage bare ikke ønsker at tage nogen risici, og Coco Noir vil sælge som varme kager. Det er en smuk duft, der er elegant og moderne og er forpligtet til at glæde nybegyndere. Ligesom det er bundet til at skuffe perfumistas på grund af hvor sikkert og diskret det er.

Coco Noir åbner med en tynd udbrud af mousserende citrus, der snart er overvældet af en blanding af grapefrugt laced i patchouli og muskus, der kommer til at hænge i timevis, og det er også meget fremtrædende i hjertefasen. Men nu er det parret med en blomster bouquet af jasmin, rose og geranium blade. Hjertetegnene falder hurtigt, og alt der er tilbage i dryppen er patchouli, musk og grapefrugt, med tilsætning af sandeltræ og vanilje, som giver creme og dybde til duften. Desværre er dette også den mest almindelige del af duften.

Jeg kan godt lide Coco Noir meget. Det kan ikke være, hvad jeg forventede det til, men det er stadig en dejlig duft. Jeg er bare ikke sikker på, at jeg elsker det nok til at betale den stramme prislapp for fuld størrelse obsidian sort flaske (hvor smuk er det forresten?). Det er dens mangel på originalitet, der bringer mig lidt af. Patchouli, rene muskler og frugtbare noter er til stede i stort set hver feminin parfume i disse dage. En dejlig blanding, men overdone.

Men det har noget, som de fleste parfume mangler i disse dage, og det er klasse og elegance. Men så er det Chanel. Alt de gør er elegant. Hvis du ikke ejer nogen fruitchuli selv, er Coco Noir absolut den eneste værd at få. Det er varmt og forførende, men ikke højt, så du nemt kan bære det på arbejde også, og det vil holde dig tæt på din hud hele dagen.

Tilgængelig på: Nordstrom

Resumé Chanel Coco Noir er den bedste fruitchuli på markedet. Det er elegant og undervurderet, men stadig en fruitchuli, som i dag ikke er original. Alligevel er duften virkelig smuk, og den hænger rundt hele dagen.

Rating: 3.5 / 5

Populært emne.