Hvordan man opbygger muskler med styrketræning øvelser

Hvordan man opbygger muskler med styrketræning øvelser
Hvordan man opbygger muskler med styrketræning øvelser
Anonim

Dine muskler tjener en vigtig rolle: bortset fra at gøre dig stærk, hjælper de med at brænde fedt. Når du tilføjer magert muskelmasse til din krop, hjælper det dig med at forbrænde kalorier. Din krop forbrænder 50 til 100 kalorier pr. Pund muskel hver dag (sammenlignet med mindre end en håndfuld kalorier, til fedt). Du skal bare brænde mere fedt ved at tilføje muskler. Du kan blive genert væk fra at løfte vægte, fordi du ikke har lyst til at ligne en professionel kropsbruger. Men ved styrke træner du, vil vi ikke ende med kroppens builder fysik. Muskel kræver noget at fodre det for at virkelig massere op. Disse stoffer kaldes androgener (slægtninge til testosteron), som får muskelfibre til at vokse. Derfor kan kvinder løfte vægte og opbygge muskler, mens de forbliver slanke. Mænd, derimod, bliver mere voluminøse med det samme. Hvis du gerne vil tone og stramme lidt, kan du stadig løfte vægte og gøre modstandstræning. Den bedste måde at tone dine muskler på? Gør hver øvelse med et højere antal gentagelser (15 til 20) ved hjælp af en lettere vægt end normalt. For at få et langt og magert udseende? Du kan forlænge musklerne gennem stretching og yoga. Prøv at træne til udmattelse. Du skal kæmpe gennem de sidste par gentagelser. Du kan nå dette mål ved at bruge højere vægt eller løfte dem langsommere. På denne måde beskattes dine muskler virkelig. De får meddelelsen til at bygge sig op til forberedelsen til den næste træning. QUIZ: Hvad er din kropstype? Vi ved, at det er svært at motionere, hvis du har ømme muskler. Prøv at træne tidligt om dagen, når du har mere energi. Ideelt set mål for 45 minutters fysisk aktivitet om dagen. Mindst 20 minutter om dagen bør involvere de onde muskler. Start med at lave blide øvelser som walking eller varmt vand strækker sig. Nøglen er at kun gøre det beløb eller den intensitet, der får dig til at føle, at du er træt, ikke i smerte bagefter. Den gennemsnitlige person, der går hunden i en time, får kun otte minutter fysisk aktivitet målt ved en skridttæller. Du skal tage omkring 100 trin for hvert minut du går. Generelt, for at opretholde din protein og muskelmasse du skal gøre:

  • Tretti minutter at gå en dag for at opbygge udholdenheds- og styrkebaserede proteiner.
  • Tretti minutters styrke / modstandstræning om ugen for at genopbygge disse styrkebaserede proteiner. (Så en gang om ugen i 30 minutter, eller opsplit styrken / modstanden træning i to 15-minutters sessioner eller tre 10 minutter dem.)

Når du begynder at udøve, vandt du ikke øjeblikkeligt pund. Du vil begynde at se ændringer i din overordnede form og taljeformat ret hurtigt. SE VIDEO: MERE: Som set på tv Fitness gear: Køb eller skift kanal?

Populært emne.