Motion Cheat Sheet

Motion Cheat Sheet
Motion Cheat Sheet
Anonim

Udover at opbygge muskler, har du også brug for kardiovaskulær træning og øget fleksibilitet. Sammen vil disse tre træningskomponenter påvirke din krop på mange måder.

  • Øvelse øger dit stofskifte, så du brænder energi med en højere hastighed. Det nedsætter også din appetit ved at tænde dit sympatiske nervesystem (som aktiverer kamp-eller-fly-responsen). Test dette ud næste gang du har en sult twinge i en tilfældig time. Gå en hurtig jog og kom hjem for at finde ud af, at din sult er væk!
  • Hvis du ikke træner, fordi du føler smerte, kan du opdage, at det rigtige aktivitetsniveau kan hjælpe dig med at tabe nogle få pund. Dette vil igen forringe dine ledd mindre og kan reducere din smerte. Hvis alt går efter planen, vil dit humør blive styrket og motivere dig til at holde trit med øvelsen.
  • Motion hjælper med at frigive endorfiner, stimulere dine hjernes nydelsescentre. Dette giver dig en følelse af kontrol (som skal holde dig ude af at spise ude af kontrol).
  • Øvelse virker mod depression og øger positiv holdning.
  • Øvelse holder dine blodkar åbne og tilstoppede. Dette mindsker risikoen for forhøjet blodtryk, kolesterol, hukommelsesproblemer og hjerteanfald.

QUIZ: Er du nok nok motion? Der er utallige fordele ved motion (virkelig, der er ikke nok plads til at liste dem alle her). I en verden, hvor vi bliver fortalt om ikke at gøre ting (ikke spis det, lad ikke undskyldninger), motion er en god tilføjelse til dit liv! For at se en forandring i din form, prøv følgende:

Hvad du skal gøre Hvor meget du skal gøre
gåture Ti tusinde trin akkumuleret hele dagen (med mindst 30 minutters kontinuerlig gang).
Muskelstyrke Tretti minutter af modstandstræning i ugen.
Kardiovaskulær udholdenhed Otte procent af din maksimale hjertefrekvens (beregnet med 220 minus din alder) i 20 minutter, tre gange om ugen. Du kan også måle det gennem træningsintensitet. På en skala fra 1 til 10, bedøm intensiteten af din træning. Du bør udøve på omkring syv eller otte på den skala eller 70 til 80 procent af dit opfattede maksimum.
Fleksibilitet Fem minutter om dagen.

Populært emne.