Produktanmeldelse: Flora By Gucci Glamourous Magnolia Fragrance

Indholdsfortegnelse:

Produktanmeldelse: Flora By Gucci Glamourous Magnolia Fragrance
Produktanmeldelse: Flora By Gucci Glamourous Magnolia Fragrance
Anonim
Image
Image

Navn: Glamourøse Magnolia Mærke: Flora af Gucci Størrelse: 1,6 ounce Pris: $70.00

Hvad jeg kunne lide: - Hvis du kan lide meget søde frugtagtig blomsterdukker, er dette for dig - Smuk, elegant flaske

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du ikke kan lide sultne søde dufte, hold dig væk fra denne - generisk og unremarkable duft - skal genanvendes hele dagen - prisen

Da jeg bad om prøver af Gorgeous Gardenia, Gracious Tuberose og Glamourous Magnolia, var der tre nye blomsterdukker, der er en del af Flora ved Gucci Garden Collection, og jeg vidste ikke, at jeg ikke ville have været særligt imponeret. (Blomsten dufter er jo ikke virkelig min kop te), men jeg havde aldrig forventet ikke at lide nogen af dem overhovedet.

Jeg ved, at duften er en meget personlig ting, og jeg er sikker på, at der er mange kvinder derude, der elsker en eller endda alle disse dufte, men jeg kan ikke undgå at blive skuffet over, hvordan uhæmmelig, kortlivet og uhensigtsmæssigt navngivet disse er. Hvis du har læst min anmeldelse af Gorgeous Gardenia, vil du vide, at gardenia i det aldrig viser. Magnolia i Glamourous Magnolia går lidt bedre. Det er ret let og rent, og lidt svært at opdage, men i det mindste er det der.

Efter en første udbrud af vandmelon indpakket i en syg sød, sukkerholdig bubblegum bestrøget med citrusy accenter gør magnolia notatet det udseende. Og så gør freesiaen og pionererne, som faktisk er stærkere og mere fremtrædende. Jeg finder, at ulige overvejer duften hedder Glamourous Magnolia, ikke Glamourous Freesia og Peony. I drydown mingler mingler med chokolade, der tilføjer en vis creme til duften.

Glamourøs Magnolia er en sjov og flirtende duft, der vil appellere til yngre kvinder, der er i meget søde frugtagtig blomsterdukker. Men for det er der ingen grund til at bruge 70 $. Der er mange lignende dufte på markedet, der koster meget mindre og varer meget mere. Selvom Glamourøs Magnolia er den længste af de tre dufte i denne samling, skal den stadig genopføres efter ca. seks timers slid.

Tilgængelig på: amazon og støvler

Resumé: Flora by Gucci Glamourous Magnolia er en generisk og meget sød frugtagtig blomsterduft, der varer kun 6 timer. Fans af denne slags duft vil nyde det på trods af manglen på originalitet.

Rating: 2.5 / 5

Populært emne.