Reimagining dit perfekte krop

Indholdsfortegnelse:

Reimagining dit perfekte krop
Reimagining dit perfekte krop
Anonim

Visst, de fleste af os fyrer for tyndere lår, veltonede arme eller en fastere bagside. Men hvis du starter i en selvafvigende tirade, hver gang du ser på dig i spejlet (min røv er for stor, mine hofter er for store og mine våben ser ud som uforskammet kyllingevinger), er det på tide at skifte fokus. "Kvinder er deres egne værste fjender ", siger Leslie Goldman, MPH, forfatter af" Locker Room Diaries ": Den nøgne sandhed om kvinder, kropsbillede og genskabelse af det" perfekte "legeme." "Vi dømmer os konstant, tegner sammenligninger og forsøger at måle op til noget umuligt mediedrevet ideal. "Og det er ikke kun kvinder: Undersøgelser viser, at mænd kan være lige så selvkritiske og selvafskrækkende som kvinder. MERE: Fat Talk: Ditch Denne dårlige HabitAccepting din krop kan virke lettere sagt end færdig. Begynd med at se på hvad du har (i stedet for hvad du ikke gør), og du vil begynde at sætte pris på din krop for hvad det kan gøre for dig. "Nogle gange er det for svært og urealistisk at elske alle aspekter af din krop. ", Siger Susan Albers, PsyD, en klinisk psykolog ved Cleveland Clinic og forfatter af" Spise Mindfully: Sådan slutter uforsigtigt spisning og nyder et afbalanceret forhold til mad. "" Men du kan komme til et sted for at acceptere aspekter af dit udseende. "Sådan er det: Stop Negative Self Talk"Det første folk fokuserer på, når de ser i spejlet, er, hvad de ikke kan lide mest om sig selv," siger doktor Leslie Heinberg, direktør for adfærdstjenester til det bariatiske og metaboliske institut på Cleveland Clinic. "Mange af disse tanker er automatiske - [folk] forstår ikke engang, at de har dem." Slår dig selv chips væk til dig selv. Når du selv har hørt det, skal du stoppe det. "Spørg dig selv, om du ville sige sådanne barske ting til en anden," siger Goldman. Chancerne er, du ville ikke tørde. Udskift de hårde ord med ord af selvoptagelse - forestil dig gode ord, du ville høre fra en nær ven. I stedet for at undersøge dine fejl, nul ind på noget, du kan lide om dig selv. Hvis du simpelthen ikke kan stoppe, udligne i det mindste kritikken med noget smigre. "Hvis du vil forvirre dine lår, tilbringer du en lige så lang tid, der komplimenterer et aspekt af dig selv, som du kan lide," siger Heinberg. "Så måske er dine lår ikke så store, men du har en slank talje eller fine arme." Skift kanalHver dag bombarderes vi med billeder af fysisk perfektion fra medierne. Banish tv-shows, magasiner og reklamer, der får dig til at føle dig dårlig om dig selv eller din krop.

Prøv dette

Sæt Post-it Noter på dit badeværelse spejl med de ting du kan lide om dig selv. Når du ser i spejlet, vil du se disse påmindelser om, at du er mere end blot dit billede. Kan ikke komme med noget? "Skriv ned de komplimenter, du modtager fra andre mennesker," siger Dr. Albers.

"Efterhånden som vores samfund bliver mere overvægtigt bliver vores skønhedsidealer tyndere og tyndere, så der er dette store kløft mellem, hvad vi får at se ud og hvad vi faktisk ser ud," siger Heinberg. Ikke underligt, at vores kropsbillede har brug for arbejde! Hvis du ser en reklame med en smuk model med den dimple-free tush, som du ikke har haft siden du var 10 år, skal du ændre kanalen - og minde dig selv om, at sådanne billeder ikke er rigtige. QUIZ: Gør du Fat Talk? Find ud af et bedre kropsbillede. "Du skal indse, at timer og timers arbejde gik ind for at få det perfekte skud - og det er før airbrushing og billedretouchering, siger Heinberg. "Hvis du så modellen i magasinet gå ned ad gaden, ser hun ikke ud at god. "I stedet for at måle dig selv imod en airbrushed mode model, skal du bære dit yndlingsbillede af dig selv og måle dig selv imod at ideel til skønhed. QUIZ: Face Proportion Tak huden du er iNår vi bliver ældre, har vi tendens til at blive mere behagelige i huden, vi er i. Den bløde hud og endda strækmærkerne bliver en køreplan for hvor vi har været og hvordan vi har levet. Hvis du ikke er på det sted for selvoptagelse, så prøv at skrive til den krænkende kropsdel. "Hater dine lår? Skriv et brev og undskylder for den vrede du har rettet mod dem. Så tak dem for, hvad de har tilladt dig at gøre, "siger Goldman. "Det kan lyde mærkeligt, men at behandle din kropsdel som dig ville en person tillade dig at blive mere acceptabel." Hvis du skriver et brev, kan du identificere, hvorfor du er taknemmelig for din krop - det giver dig mulighed for at bevæge dig, danse og lege. Følg op ved at skrive en liste med bekræftelser - for eksempel "Jeg vælger at acceptere min krop og vægt som de er i øjeblikket" eller "Jeg accepterer at mit værd ikke afspejles af min vægt og form, men snarere min værd bestemmes af hvem jeg er som en hel person. "" Når du har en liste over bekræftelser, sig dem til dig selv hver dag, "siger Dr. Albers. "Med gentagelse vil du se en ændring i den måde du taler med dig selv." Fremhæv dig selv, at din hud kun er godt, hud dybt."Når du ser i spejlet, så prøv at huske det er bare hud; det er bare din krop, "forklarer Goldman." Fokus derefter på dine talenter, de mennesker, der elsker dig og dine utallige præstationer. "- af Amy Paturel, MS, MPHMere fra Cleveland Clinic / 360-5.com: Spise for bedre kropsbillede Hvor vigtigt er dit kropsbillede? Træninger, der styrker kropsbilledet

Populært emne.