Hånd og fødder Tips

Indholdsfortegnelse:

Hånd og fødder Tips
Hånd og fødder Tips
Anonim

Når det kommer til dine hænder og fødder, behøver du typisk ikke at foretage ekstreme ændringer i dit udseende. Hvis du bruger nogle enkle strategier, kan du se nogle gode resultater. Fokus på dine fødderDa dine tånegle er modtagelige for svamp, skal du holde dem tørre med absorberende strømper. Prøv at bruge iført sko når det er muligt. Gå kun omkring barfodet, hvis du er sikker på gulvet er rent. Svampe skjuler i brusebad gulv revner. For almindelige brusere, tag dine egne flip flops og sanitere dem regelmæssigt. Hold 'em Short & DryHold dine tånegle tørre, korte og rene ved at trimme lige over. Dette forhindrer bakterier i at bygge under neglen. Du kan bruge en fil til at glatte skarpe kanter. Efter et brusebad tørre dine hænder og fødder for ikke at tiltrække svampedannelse i de fugtige pletter. Du må ikke vælge eller skære krybdyr, det vil lade bakterier komme ind. Hvis dine tånegle er for tykke til at skære, kan du suge dem i varmt saltvand i fem til ti minutter (brug en teskefuld salt til hver pint vand). Brug industrielle styrke negleklippere, fordi svage kan dele dine negle. Prøv hjemme retsmidlerBrug af eddike og træolie på en søm kan rydde nogle infektioner. Disse forbindelser kan ikke trænge dybt ind under neglen, så de har tendens til ikke at arbejde på svampeinfektioner. Her er et hjemmemedicin til neglesvamp. Sug området i fem minutter to gange om dagen i en opløsning af fem gram kinesisk gylden lærkbark og to ounce eddike. Dette vil tage måneder med behandling, indtil den nye negle dannes. Hvis neglesvampen er forbundet med atletens fod, kan du prøve en anden metode: Sug området i en opløsning af en hel hvidløgsklove og otte ounce eddike i fem minutter to gange dagligt. Vi er ikke sikre på, hvorfor denne sidste metode virker, men du kan prøve at gnide området med Vicks VapoRub. Du kan ikke fortælle ved at se, hvis dit negleproblem skyldes bakterier eller svampe, så giv disse hjemmemekanismer et forsøg! Vælg din negle salon klogtNår du får en mani eller pedi, lad negle teknikeren vide, at du ikke trimmer dine cuticles, som kan lade bakterier i for infektion. Sørg for at salonen bruger korrekt steriliserede værktøjer. Ideelt set ville du medbringe dine egne instrumenter og sterilisere dem ved kogning i ti minutter. Beskyt dine negleSådan beskytter du dine negle mod skrælning og revner …

  • Brug gummihandsker af bomuld, hvis du skal bruge sæbe og vand i lang tid. Især brug dem ved brug af cement eller hårde kemikalier. Hvis kemikalierne opløses gummi, skal du bruge nitrilhandsker.
  • Trim dine negle og rengør under dem rutinemæssigt. Brug skarpe manicure saks eller klipper. Glat kanterne med et emory bord. Kun arkivering vil svække negle. Du kan bruge en fintekstureret fil til glatte snags. Skær lige på tværs, og læg derefter hjørnerne let rundt for styrke. Vælg ikke på hangnails!
  • Anvend altid en fugtighedscreme efter vask af hænder.

MERE: Ikke-giftig neglelak Guide

Ideel finger længde

Vi ved alle joke om at lære meget om mænd ved at se på deres hænder. Men der er faktisk ingen sammenhæng mellem hånd- eller fodstørrelse og penis størrelse. Der er imidlertid en cifferlængde ration (variance fra anden finger til fjerde), der forudsiger IQ, frugtbarhed og lige sportslige præstationer. Det typiske forhold for pegefingeren skal være 96 procent ringefingerens størrelse. Kvinder har typisk et 1: 1-forhold. Det betyder, at de to fingre har samme størrelse. Nogle forskere finder, at dette er en markør for at blive udsat for androgener (som testosteron) i utero. Det perfekte forhold til finger skønhed? Hver fingerben er 1,61 gange den mindre knoglestørrelse over den. Det er den gyldne andel.

Stop tyggeFor at sparke din negle-biting vane, presse en squishy ball eller snappe et gummi band, når du vil vælge. Du kan male på grov neglelak for at holde dig fra at bide. Squash lugtenRoten af enhver forkælet æg salat stank fra dine tånegle er sandsynligvis en bakterie eller svamp. For at slippe af med det, skal du sprøjte din fod med gnidning af alkohol tre gange om dagen. Lad det tørre i stedet for at tørre det af. Sæt derefter en fugtighedscreme (prøv en med lanolin) før sengetid. Efter ti dage skal duften forsvinde. Gå op til Betadin, hvis dette ikke virker. Coat din hud og lad den tørre. Vask det af efter en halv time. Betadin kan tørre din hud, så gør det omhyggeligt. Pak den indEt godt middel til calluses er en let blanding af salicylsyre og petroleumsgelé. Grind op to aspirin i to spiseskefulde oliegelé. Gnid det derefter i dine hæle og pakk dem op med plastfolie for at forsegle fugtigheden. Derefter kan du bruge en pimpsten til at gnide den døde hud væk. Tørre opOmkring en procent af amerikanerne lider af overdreven svedtendens eller hyperhidrose. Dette påvirker hænder, armhuler og fødder. Nerverne til disse områder slapper af i arterierne og tænder for ekstra svedkirtler under huden. Dette tillader overskydende fugt at sive ud. Det er både et udseende og funktion problem. Overdreven sved gør det sværere at arbejde, køre og bare gribe noget ud af en øverste hylde, for ikke at nævne den angst, der kan komme fra interviews og møde nye mennesker. Hvis du virkelig lider af forlegenhed af denne tilstand, kan du prøve en tannsyre eller borsyre. Hvis det ikke virker, prøv 20 procent aluminiumchlorid. Sæt det på inden seng og vask det om morgenen. Hvis dette stadig ikke virker, kan du diskutere Botox injektioner med din doc. Du kan få disse behandlinger hver sjette til 12 måneder.At tage skud i armhulerne lyder som groberne, men det kan være bedre end kirurgi. Der er en procedure, der skærer nerverne, der forårsager svedige hænder. Men du skal svede en forfærdelig masse for at retfærdiggøre denne store procedure. Hvis du har et problem med fodsvejsning, så prøv at slikke dem i te for at slippe af med lugten. Salvie er traditionelt brugt til overdreven svedtendens, og natten sveder af tuberkulose og overgangsalderen. Du kan tage salvie som te eller i pilleform. Det er blevet sagt at skære sveden i halvdelen. En ny teknik med svedkirtelsugning kan være en mulighed for lysken. Det ligner fedtsugning, suger kirtlerne ud af området, men ikke mange plastikkirurger gør det her. Prøv at skære ned på koffein og nikotin for at reducere angst.

Hvad er din håndform?

Der er lange, slanke hænder (leptosom-astenisk). Der er grovere, bredere hænder kaldet "atletisk", som faktisk er den bedst afbalancerede. Endelig er der korte og brede hænder med konisk dannede fingre kaldet "picnicen".

Out, Out SpotAlder pletter er naturlige tatoveringer. Det er ikke den slags tats du vil vise frem. Du kan få dem fjernet med en TCA kemisk pletskal. Dette er en syre, du anvender på huden, og den skreller væk. Du kan også prøve kryoterapi, som indefryser dem. Dette kan imidlertid forårsage blærer og hvide pletter. Du kan sandblæsere dem med dermabrasion behandlinger. Der er også blegemidler, der efterhånden falmer dem. Laser terapi ødelægger det stof, der skaber det mørke pigment. Diskutere hvilken behandling der er bedst for dig med en læge. Hudkrem med over tre procent niacinamidkoncentration synes at virke om cirka en måned, hvis den anvendes om natten. Alderspletten er faktisk glucose tilsat til huden i en fri radikal reaktion (glycation). Niacin forhindrer denne friradikalreaktion i høj grad. QUIZ: Hvor sundt er din hud? Få de rigtige skoEn ud af seks mennesker har problemer med ukorrekt monterede sko. Hæle højere end to inches bør bæres i en kort periode, hvis det. De forårsager ekstremt pres på tæerne og to gange trykket på bunden af dine fødder. Dine trange tæer kan føre til majs, lunger, bunioner og hammertoes. Lad en halv tomme mellem dine tæer og slutningen af skoene til nogle tå rum. Men brug ikke sko så stort, at de glider. Formålet med sko er at beskytte dine fødder og holde dem behagelige. Selvfølgelig er atletiske sko ideelle. Et kompromis er en sko med en bred tå boks og hæl lavere end en tomme. VIDEO: Anatomi af et trin

Populært emne.