Body Shape Guide

Body Shape Guide
Body Shape Guide
Anonim

Kropsformen viser meget. Det er et glimt af, hvor frugtbar og egnet du kan være. En kombination af din build med din muskel- og fedtfordeling bestemmer din form. Ja, vi bruger geometriske figurer til at give dig en ide om, hvordan din krop er! Der er videnskab bag det - forskellige kroppsformer er forbundet med unikke sundhedsmæssige resultater.

QUIZ: Hvad er din kropsform?

Hourglass Body ShapeNavnet siger det hele. Denne kropsform er kurvet på alle de rigtige steder: byst og bytte. Det er stort set en universel opfattelse af, hvad der er kvindelig og attraktivt.Sundhedsmæssige konsekvenser: Timeglas har tendens til at have mere østrogen på grund af deres bredere hofter og bryster, som er ideel til frugtbarhed og graviditet.Celebrity eksempler: Du har måske allerede gættet-Marilyn Monroe og Christina Hendricks (den moderne 50'erne gal fra "Mad Men") er timeglas.Fashion Tip: Blyant nederdele i et solidt farveshow af kurver og efterlader meget til fantasien - spændende!

Circle Body ShapeAlmindeligt kaldte æbler, kvinder med en cirkel kropsform har mindre skuldre og hofter. De har også en tendens til at have slanke ben og en slank bytte. Alt passer! Skønt fedtet skal gå et sted … Med cirkler er det lige i midten: maven.Sundhedsmæssige konsekvenser: Ifølge tidligere studier kan et større talje i forhold til resten af kroppen give dig større risiko for hjertesygdomme. Forskere er begyndt at udfordre denne påstand. På nogen måde er det vigtigt, at du føler dig i kontrol med din kropstræning. Når du bevæger dig i forskellige faser af dit liv, kan din form tage forskellige former.Celebrity eksempler: "30-Rocks" Jane Krakowski og tv / film skuespillerinde Dianne Wiest. Nogle celebs varierer med denne kropsform, som Renée Zellweger. Jennifer Hudson gik fra en cirkelform til timeglas.Fashion Tip: Toppe med en bred halshals for at vise lidt hud op, mens du giver form.

Triangle Body ShapeDenne form har en solid bund, med en tyndere talje. Triangler er en klassisk feminin form.Sundhedsimport: Triangler har sandsynligvis øget frugtbarhed, fra østrogen, der lægger større vægt på deres hofter.Celebrity eksempler: Toner skuespillerinder og sangere, fra Jennifer Aniston til Jennifer Lopez.Fashion Tip: Triangler kan rocke en vandret stribet top og en jakke beskåret over taljen og trække opmærksomheden over.

Linjers kropsformMed en lineal er der kun en lille smule kurve på hofterne. De har for det meste en ret torso, med skuldre der passer til torso.Sundhedsimport: Et højt WHR forhold kan øge risikoen for visse sygdomme, men herskerne har tendens til at være tynde overordnede. Holde din Body Mass Index inden for sund rækkevidde kan holde disse risici i spil.Celebrity eksempler: To stærke og succesrige kvinder: Jennifer Garner og Madonna.Fashion Tip: Herskere kan virkelig spille en bluse med feminine flæser og nederdele med afrundede hæmninger.

Inverteret Triangle Body ShapeGenerelt er denne krop atletisk og stærk. Den bredeste del af kroppen? Skuldrene og brystet. Torso og talje er strammere.Sundhedsimport: Du drager fordel af en lille talje, som kan holde din hjertesygdomsrisiko lav.Celebrity eksempler: Super sportsstjerne Serena Williams og skuespillerinden Hilary Swank.Fashion Tip: Inverterede trekanter kan gå modige med brede benbukser, som balancerer kroppen.

Populært emne.