Fashion's Dirty Little Secret: Forfængelighed Størrelse

Fashion's Dirty Little Secret: Forfængelighed Størrelse
Fashion's Dirty Little Secret: Forfængelighed Størrelse
Anonim

Som de fleste nye mødre ønsker Erin Correale at piske garderoben tilbage i form. Correale har det lettere end de fleste. Ved 38 er hun inden for 10 pounds af den vægt hun har været siden sine teenageår. Men jeg har en størrelse to i Ann Taylor, en fire i Banana Republic, en seks i Old Navy, en fire på Coldwater Creek og en ven fortalte mig om Chico's, men fortalte mig, at jeg skulle se på en størrelse nul, "siger hun. "Jeg kan aldrig lide størrelse nul-det er opmuntrende folk at være waifs. Det får mig ikke til at føle mig godt.

"Størrelser nul, to, fire og seks alle for en kvinde? Er Correale tabt i det udseende glas, vokser og krymper i hver tur som Alice, eller er der noget seriøst på, med størrelsen af tøjet?

QUIZ: Hvad er din kropstype og kropsform

Det er ingen fejl. Den amerikanske beklædningsindustri har skabt et forsætligt system med "Vanity Sizing." Den stigende brug af de mindre størrelser - en størrelse 12 i 1970 er nu i størrelsen fire seksogtyve interval - er beregnet til at gøre forbrugerne bedre til at købe tøj.

Standarder-eller mangel derafNår det kommer til dimensionering, er der ingen universelle standarder. En kvinde med en traditionel timeglasfigur med 36-24-36 målinger kan bære alt fra en størrelse nul til en størrelse ti afhængigt af mærket og om det sælges på designer-, nutids-, junior-, bro- eller masseniveau. Den eneste standard at gør eksistere er at forbinde køberen til at tro, at hun er mindre. Over tid bliver størrelser mere rummelige, så kvinder kan tro, at de stadig kan presse ind i en mere ønskelig størrelse to, fire, seks eller endog otte. "På dette tidspunkt er størrelser meningsløse. De er mere forholdsmæssige end noget andet, "sagde Bill Ivers, Chief Operating Officer i MSA Models, til YouBeauty. Hans agentur er specialiseret i at levere pasforme til designere og mærker.

"Størrelser er ikke standard ved design," forklarede han. "Det hjælper mærkerne med at være unikke og giver en kant over konkurrencen. Mærker søger brand loyalitet, og hvis sidste sæson var du en otte og i denne sæson er du en størrelse seks, det er et salgsværktøj. Vi ser alle på tøj til at få os til at se godt ud, føle os godt og trygge. "

MERE: Bedste brudekjoler til din kropsform

Selv berømtheder falder offer for behovet for forfængelighed. En skuespillerinde kaldet Robert Verdi, stildirektør hos FirstComesFashion.com og en kendte stylist, der regelmæssigt arbejder med stjerner som Eva Longoria og Kathy Griffin, og bad ham om at garderobe hende til flere skønheder i en prisudsætning.Her publicist sagde, at skuespillerinden var en størrelse 12, og fordi de arbejdede på en hurtig vendingstid på mindre end tre uger, kunne Verdi ikke bede designere om at gøre noget brugerdefineret, så måtte stole på stykker designere havde i lager.

"Vi kiggede på billeder af denne kvinde og jeg ringede hendes publicist tilbage og spurgte hende, er hun virkelig en størrelse 12? "fortalte han YouBeauty. "Publicisten insisterede på, at hun var en 12." Da Verdi og hans team pakket kjolene op for turen til Los Angeles, "snukkede vi i nogle 14'erne, 16'erne og endda nogle 18'ere." Selvom Verdi fortalte skuespilleren, at alt var et " størrelse 12, "skuespillerinden" var ikke glad, "sagde han. Hun bar i sidste ende flere af hans plukker, men en af kjoler blev ændret for at passe ved at gøre den seks til otte inches kortere. Stoffet blev derefter tilsat som et panel på bagsiden af kjole, så "størrelse 12" ville passe.

MERE: Kjole til din bryst

"Hun ønskede ikke at være større end den i hovedet. Et tal betyder så meget for så mange mennesker, "tilføjede han. Det er virkelig for dårligt, da tallene er temmelig meningsløse, og der er ingen standarder på plads.

QUIZ: Får du Fat Talk? Find ud af for et bedre kropsbillede.

Denne mangel på sorteringsstandarder var ikke altid tilfældet. Indtil 20. januar 1983 tilbød det amerikanske handelsministerium og det nationale institut for standarder og teknologi specifikationer for størrelsen af beklædningsgenstande med kropsmålinger for mænd, kvinder, junior kvinder, unge mænd og børn. Disse standarder begyndte i slutningen af 1940'erne som et biprodukt af nødvendigheden af størrelsesstandardisering i militære uniformer under anden verdenskrig. Udvalg, der omfattede tekstilproducenter, designere og detailhandlere, arbejdede sammen med Department of Agriculture for at bestemme disse størrelsesstandarder og alle overholdt det. Programmet blev afbrudt i 1983. Målingerne var ikke i overensstemmelse med den typiske amerikanske krop, som ændrede sig på grund af bedre medicin og ernæring sammen med en tilstrømning af nye og varierede etniske grupper. Sponsorering af disse standarder blev antaget af den private industri. Det markerede starten på dimensioneringens nye Wild West, et lovløst, volatilt miljø, som fortsætter i dag.

En ende i synet? "Hver designer har deres egen vision om, hvad de forestiller sig som den ideelle person til at bære deres tøj på," forklarede Tanya Shaw til YouBeauty. "Designere vil holde sig til det, de tror." Shaw er grundlæggeren og præsident for MyBestFit, et størrelsessystem, der scanner din krop i ca. 10 sekunder, og giver dig derefter størrelsesanbefalinger til stilarter fra over 30 mærker som Gap, Old Navy, Talbots og J Brand.

MERE: Vores reporter prøver ud MyBestFit

"Vi hjælper kunder med at afkode størrelsen og det gør shopping lige så enkelt som ensartethed," forklarede hun. "Vi bør finde tøj, der passer til vores kroppe, ikke størrelser, vi kan lide at høre." Virksomheden driver i øjeblikket en scanner ved King of Prussia Mall i forstæderne Philadelphia, PA, men vil tilføre 45 yderligere steder i efteråret 2011. Selvom en personlig indkøbsvejledning fra MyBestFit i King of Prussia vil kun give ressourcer, der er i det indkøbscenter, du kan indtaste din identifikationskode på virksomhedens hjemmeside for at finde ud af, hvilke andre størrelser og mærker der passer til dig, når du handler på et andet sted eller online.

"Når du skærer forvirringen ud, køber forbrugerne mere," sagde Shaw. "De har fortalt os omregningskursen [fra shopper til køber] på 100 kunder er normalt 20 procent. Med MyBestFit er det i nogle tilfælde så højt som 90 procent. Forestil dig, om du gik ind i et passende værelse, og det hele passer - din shoppingtid er mere produktiv. "Cricket Lee tager det et skridt videre og forsøger at få standarder tilbage i leksikonet for beklædnings beslutningstagere og designere. Hun grundlagde Fitlogic, et patenteret limsystem, der passer til kropstype og størrelse. Selvom det nu accepterer forudbestillinger online til efterfølgende forsendelser, har Lee brugt fem år med at kæmpe for at bringe det til markedet. Fordi hvert mærke har sin egen dimensionering, var designere og tøjfabrikanter ikke interesserede.

Hendes mærkning kategoriserer kvinder i tre formgrupper - cirkel, timeglas og trekant - og Fitlogic-etiketten bærer den traditionelle størrelse plus et tal til en af disse kategorier. MERE: Kjole til din kropsform "Sandheden vil sætte dig fri, og hvis du ved, du er en størrelse fire og form tre, ved du, at en størrelse 4.3 i FitLogic passer til dig hver gang," forklarede Lee. "Kvinder har ikke tid til at rodke med at prøve på størrelser. Det er svækkende at gå ind i et passende værelse med 10 par bukser og har ikke noget passende. "

"Det er fremskridt, og det vil ske", tilføjede hun. "Hvis dette kan reducere afkastet med 75 procent, hvordan kan designere og forhandlere ignorere det?" MSA Models 'Ivers er skeptisk, at dagen kommer. "Der er ingen universel pasform, og jeg tvivler på, at der nogensinde vil være. Hvis fem personer tager målinger af samme person, vil der være fem forskellige målinger, "sagde han. "Forbrugerne skal lære at tilpasse sig, at i dag er du en størrelse nul og i morgen er du fire."

Mens ny mor Correale indrømmer at hun "elskede at være en størrelse to hos Ann Taylor, troede jeg det ikke rigtig." Shopping er bestemt ikke nemmere. "Jeg ved ikke, hvordan man handler andet end at tage tre størrelser ind i stuen eller få nogen til at køre frem og tilbage for mig. Det virker aldrig. "Shopping woes til side, måske Lee er korrekt og sandheden vil sætte dig fri. Hvis man ved, at et nummer på et mærke er meningsløst, vil frigøre dig fra at blive hængt på størrelser og lade dig fokusere på den bedste pasform for dig, er det måske ikke så slemt.

Populært emne.