Meet the Mind: Renee Engeln-Maddox

Indholdsfortegnelse:

Meet the Mind: Renee Engeln-Maddox
Meet the Mind: Renee Engeln-Maddox
Anonim

I begyndelsen af sin karriere opdagede Renee Engeln-Maddox, Ph.D., tonsvis af lyse og interessante college kvinder, der brugte meget tid på at tænke og snakke om deres kroppe. Hun var i klinisk psykologi på det tidspunkt - et felt fokuseret på individet - men blev mere og mere bekymret over den sociale kontekst, eller hvad hun kalder "syge verden: ting i vores kultur og ting omkring os, som jeg syntes var giftige for folks psykologi." Hun henvendte sig til en af hendes professorer med interesse for at studere "de kræfter i miljøet, der får kvinder til at føle sig så dårligt om deres kroppe, så ofte." Han afskedede hende: "Smarte kvinder kender bedre", husker hun, at han siger.Engeln- Maddox har brugt det sidste årti til at bevise ham forkert. Selv Smart Women Fat TalkIndtast omklædningsrum eller restaurant og kommentarer som "Jeg bliver så fed" er overalt. "Denne virkelig offentlige måde at nedbryde mængden af fedt på din krop er noget nyt," siger Engeln-Maddox og taler til YouBeauty over telefonen fra hendes "latterligt rodet kontor" i Northwestern University's psykologi afdeling.

UNDERSØG RENEE'S KEY STUDIES

Fra den måde tynde modeller påvirker vores humør til hvorfor tynde kvinder fedt snak, læs om psykologien af kropsbillede.Tynde modeller er humør-killersWomen Tænk tynde er ens vellykketFat Talk er ContagiousThin Women Fat Talk

Et stort fokus i Engeln-Maddox forskning er "fed talk". Dermed betyder "kvinder, der gør ubehagelige kommentarer om deres krop, men i en social indstilling i samtaler med andre mennesker. Så det er ikke det samme som at stå foran et spejl og siger: "Åh, jeg føler mig fedt." Det er en interaktiv proces, en interpersonel proces, som mange kvinder engagerer sig i. "Og fokus på kvinder er afgørende:" Hvis du så mænd, der taler på den måde, ville det være hysterisk. " MERE: Lær alt om "Fat Talk" Fat talk er måske ikke noget, som vores bedstemødre gør, men det er noget, vores mødre gør - og noget vi gør også. Selvfølgelig har kvinder fokuseret på deres fremtoning i århundreder, men Engeln-Maddox ser flere grunde til generationsskiftet mod en besættelse af tyndhed. For det første er de tøj, vi har på nu, meget mere afslørende end de plejede at være. Fedtprat er især knyttet til et "skift i kulturen mellem det offentlige og private rum: folk deler meget mere end de plejede". Og mest påfaldende har mediebilleder ofte et skønhedsideal, der "har fået tyndere og tyndere og tyndere, "siger Engeln-Maddox. "Hvis du sammenligner dig selv med den slags ideel, kommer du til at falde." QUIZ: Gør du Fat Talk? Find ud af for et bedre kropsbillede. Undervisning en ny måde at tale påEngeln-Maddox voksede op i Peoria, i det centrale Illinois, og fik sin B.S. i psykologi fra University of Illinois i Urbana-Champaign i 1997. To år senere sluttede hun fra Miami University i Ohio med en M.A. i klinisk psykologi og tjente sin Ph.D. i psykologi fra Loyola University Chicago i 2004. I de sidste fem år har hun været foredragsholder i Northwestern, hvor hun bor i en sovesal som fakultet-i-bopæl hos sin mand og en stor tysk shepherd. I en af de klasser, hun lærer På Northwestern har Englen-Maddox dokumenteret, hvor meget tid og penge de bruger på deres udseende. Antallet er væsentligt højere for kvinder end mænd. "De er chokerede, og kvinderne er jaloux," siger Engeln-Maddox. Hun fortæller hendes kvindelige studerende: "Det er syv timer om ugen, du bruger på dit udseende. Tag noget af det tilbage. "

UNDERSØG RENEE'S KEY STUDIES

Fra den måde tynde modeller påvirker vores humør til hvorfor tynde kvinder fedt snak, læs om psykologien af kropsbillede.Tynde modeller er humør-killersWomen Tænk tynde er ens vellykketFat Talk er ContagiousThin Women Fat Talk

MERE: Body Snarking er BullyingEngeln-Maddox abonnerer på objektiveringsteori, som foreslår, at kvinder evalueres baseret på deres fremtoninger meget oftere end mænd, og har en tendens til at internalisere budskabet om, at deres kroppe er af største betydning - at de i det væsentlige er "objekter" at blive set på. I stedet for at kigge på verden siger Engeln-Maddox, at mange kvinder fokuserer på, hvordan verden ser dem: de udvikler et "tredjepersons" eller "observatørs" perspektiv - eller for at sige det teknisk, deltager de i " objektivering. "Det perspektiv, som objektiveringsteori indebærer, kan hjælpe med at forklare, hvorfor kvinder har meget højere satser på spiseforstyrrelser, depression og seksuel dysfunktion end mænd. For at imødegå denne mentalitet siger Engeln-Maddox, at vi bør stille os selv de slags spørgsmål, der får tabt, når vi fokuserer på vores udseende: "Hvilken slags person vil jeg være?" eller "Hvilken slags menneske vil jeg blive?" "Hvis du bruger tid på at tænke på, hvem du vil være i stedet for hvad du vil se ud, jeg tror, der skifter dit perspektiv på verden, "siger hun.At se i spejlet er ikke en aktivitet, der skal gøre dig lykkeligere, men fokusere på arbejde, lære et nyt sprog, frivilligt arbejde, tage en ny hobby og arbejde på dine relationer: "Dette er ting, der faktisk forbedrer trivsel. FORSKNING: Gør det godt, føler dig lykkeligere En anden anbefaling: Tænk på din krop som en maskine, ikke noget der eksisterer for andre mennesker at evaluere. Tænk på, hvad det er i stand til at gøre, snarere end hvad det ser ud til. Gå til gymnastiksalen for at være sund, stærk og fleksibel, ikke at være tynd. Der er også mindre målestoffer. "En helt rimelig coping-mekanisme, når du begynder at føle dig dårlig om din krop er: Gå gøre noget andet," siger Englen-Maddox. Læs, ring til en ven, "uanset hvad det er, der gør dig glad, bare gå, gør det." Og når dine venner taler snak, stop dem! "Jeg synes, det er okay at sige," Jeg er virkelig ked af, at du har det ondt. Men jeg er bekymret for os, om kvinder, at vi bruger så meget tid på at tænke på dette, "siger Engeln-Maddox.

Populært emne.