Stjerner, der gør vægtforøgelse, se godt ud

Stjerner, der gør vægtforøgelse, se godt ud
Stjerner, der gør vægtforøgelse, se godt ud
Anonim
EverettMichelle Williams stjerner i "My Week with Marilyn"

Michelle Williams tjener raves (og tonsvis af Oscar buzz) til hendes forestilling som Marilyn Monroe i den kommende film Min uge med Marilyn. Og tal om dedikation til dit håndværk: Da den lille skuespillerinde ikke har Marilyns legendariske kurver helt naturligt, pakkede hun et par pund til rollen.

"Jeg så ikke på, hvad jeg spiste, lad os sige det sådan," Williams, 31, fortalte People magazine på filmens New York-premiere (det rammer teatre denne onsdag).

Men omdannelsen stoppede ikke der. Williams så Monroe's film non-stop, studerede hendes stemme og perfektionerede sin berømte wiggle, som hun praktiserede ved at binde et bælte rundt om knæene, ifølge Newsweek. Hun var også nødt til at blegge håret om få dage, så det ville ikke vise under hendes blonde perle og tilbragte timer i makeup hver dag.

MERE FRA SELV: Få en eksklusiv træning fra Jillian Michaels!

Det færdige produkt? Bravo! Williams morphed i Marilyn med uhensigtsmæssige resultater (baseret på sneak peek i traileren). Men hun er ikke den første skuespillerinde til at tage vægt på en rolle - og se det godt ud.

Her er fire stjerner, der så endnu mere sexet ud med lidt mere kød på deres knogler:

Renee Zellweger, Bridget Jones Den skinnetynde skuespillerinde har efter sigende fået 28 pund (ved at spise pizza og donuts) til sin Oscar-nominerede rolle som den vægtkampende heltinde i 2001 Bridget Jones dagbog. Hun gjorde det igen for 2004 efterfølgeren, Bridget Jones: Edge of Reason. Vi ved ikke om dig, men vi troede, hun så sød ud i disse granny trusser!

MERE FRA SELV: 11 Guilt-Free Holiday Desserter

Amy Adams, Kæmperen Til sin Oscar-nominerede rolle som en boxers hårde-men-søde kæreste i Kæmperen, Adams forsøgte ikke så meget at tage sig af som at afværge tabet efter babyen - på regissørens anmodning. "Han sagde," Jeg vil have dig til at ligne en pige, der drikker øl, "" Adams fortalte Parade magazine. Og Adams endte med at ligne en meget sexet - og meget rigtig pige ved siden af. Bonus: Inspireret af Kæmperen? Prøv dette Boxing / Ballet Hybrid Workout

Julia Roberts, Spis Bed Elsk Gæt, at de skulle gøre noget ved at "spise" sektionen. Roberts fik 7-10 pund for Spis Bed Elsk (at se ud som en kvinde spiser sin vej gennem Italien), men hun så dejlig som altid. Bonus: Friske italienske opskrifter

Hilary Swank, Million Dollar Baby Swank lagde ikke helt "kød" på hendes knogler - men hun fik 19 pund muskel (og vandt Oscar for hendes overbevisende skildring af en kvindelig bokser). For at gøre det, spiste hun efter hvert 90 minutter og forbruges 210 gram protein dagligt. Bevis på, at du kan se fabelagtig i enhver størrelse!

MERE FRA SELV: Jennifer Aniston's Flat-Abs Secret

For daglige fitness tips følg SELF på Facebook og Twitter. Få SELF på din iPad!

Populært emne.