The Best Sports Bra til din form

The Best Sports Bra til din form
The Best Sports Bra til din form
Anonim

Lider du af EIBD (motion-induceret bryst ubehag)? Bare rolig, hvis du gør det; du er i flertallet. En undersøgelse fra 2007 viste, at mere end 50 procent af kvinder rapporterer brystsmerter under træning og med god grund. under øvelse og med god grund. Forskere fandt at bryster kan hoppe op til 21 cm under en træning. "Uanset om du er en jogger, en danser, en kickboxer eller en yoga-entusiast, har du brug for en velegnet sportsbh, der holder dine bryster fast på plads under enhver aktivitet - selvom du er en lillebrystet kvinde, siger Jene Luciani (billed), forfatter til "The Bra Book: Fashion Formula for at finde den perfekte BH" og Fashion Correspondent for NBC's I dag. MERE FRA SELV: 8 Flytter til Perk Up Your BoobsSports bras kommer generelt ind i to grundlæggende designs; "Indkapsling bras er konstrueret med to kopper (ligesom typiske bras), mens i kompression stil, er dine bryster presset sammen, fladt mod brystet, for at reducere bevægelse," Luciani siger. Og ifølge 2007-studiet er indkapslingsbraser det bedste ved at reducere bevægelsen for hver kopestørrelse. For at finde din perfekte pasform skal du kigge efter disse funktioner i din sportsbh: Problem: Jeg har et tilfælde af chafing.Solution: Vælg det rigtige stof. "Det stof du vælger, har også indflydelse på komforten og effektiviteten af sportsbørsen. De fleste er designet til at vække fugt væk fra kroppen, men du kan vælge en, der også går et skridt videre ved at forhindre chafing og allround ubehag" Luciani siger Læs tagget (og tjek Lucianis stofinddeling nedenfor) for at se hvad der er i din kop.

  • Polyester / Cotton - En klassisk blanding, der giver blid blødhed og kraftig fugtstyring.
  • Bomuld / Lycra Spandex - Denne kombination af blød, fugthåndterende bomuld og formbevarende Lycra har lige den rigtige mængde stretch og støtte.
  • CoolMax Polyester / Lycra Spandex - Denne højtydende stofblanding giver dig alle de fugtighedsgivende fordele ved CoolMax plus komforten, stretch og formens tilbageholdelse af Lycra.
  • Polyester / Cotton / Lycra Spandex - Denne trefiberblanding tilbyder polyester og bomuld til blødhed og fugtstyring, mens Lycra giver optimal pasform og støtte.
  • Supplex Nylon / Lycra Spandex - Denne blanding giver en blød, luksuriøs følelse og god pasform, støtte og formfastholdelse.

Problem: Jeg har en stor bryst og vil minimere bounce.Solution: Har et go-to support system. "Se efter ekstra supportfunktioner, som dobbeltlags kopper eller en ekstra slynge, der tilføjer støtte til et bestemt område af koppen for at hjælpe med at løfte brystet. Sørg for, at koppen omslutter hele brystet for optimal total støtte og komfort, "siger Haidee Johnstone, Senior Vice President og direktør for Design of Leading Lady, et intimt beklædningsfirma med speciale i fuldfigurede bh'er. MERE FRA SELV: Bedste Sports Bras for enhver størrelse Problem: Spaghetti-tynd, racerback … Hvordan ved jeg, hvilken stil er for mig? Løsning: Lav en justering af remmen."Jeg tror, det er vigtigt at variere bredden af stropper, da koppens størrelse stiger. Det er vigtigt at jævnt fordelte vægten af en kvindes bryst på hendes skuldre, "siger Johnstone. En let test det at prøve på sport bh og hoppe op og ned et par gange i omklædningsrummet Luciani rådgiver. "Du kan se lidt skør ud, men du vil nøjagtigt afgøre, om bhen giver dig den nødvendige støtte til fysisk aktivitet. Se efter bredere skulderstropper for øget støtte. " Problem: Ting føles som ting begynder at sagSolution: Ved hvornår at sige farvel. "På grund af slitage bør sportsbør også udskiftes mindst hvert år afhængigt af hvor meget brug de får. Fortælle tegn er, hvis elastikken strækkes ud og ikke længere skylles mod din ribbe bur eller hvis du mærker øget brystbevægelse eller pilling på bh stoffet, "siger Luciani.Lær mere om Jene Luciani, The Bra Book and Leading Lady MERE FRA SELV: Tilmeld dig tidligt til Jump Start Diet og vin en afslappende spa ferie! -For daglige fitness tips følg SELF på Facebook og Twitter. Få det sjovt på din iPad og Kindle Fire!

Populært emne.