Tips til at komme igennem hårde træningsprogrammer

Tips til at komme igennem hårde træningsprogrammer
Tips til at komme igennem hårde træningsprogrammer
Anonim

SELF spurgte og du svarede! I en nylig Facebook-undersøgelse undersøgte vi læserne for at afdække dine mest hatet træningstræk. Det tog ikke lang tid for dig at chime ind med dine top tre sportsbegrænsere. Heldigvis havde vi Equinox træner Mike Martin på hurtigopkald for at foreslå enkle løsninger på dine største klager. Og vinderne er …

Selv

Flyt du elsker at hade: Squats

The Swap: Sænk din snart-til-be-perky bagsiden nedad imod en stol (ovenfor), men gå ikke helt ned. I stedet står du, før du kommer til en fuldstændig siddende stilling. Så det er som en mini squat! For en større udfordring, lavere ned ved hjælp af et ben.

Eksperten siger: "Det udnytter dine glutes, hamstrings, quads og kalve og tager pres af knæene, der kan gøre knebakker elendige, hvis du ikke gør dem korrekt."

MERE FRA SELV: 5 bedste styrke-træningsmaskiner til kvinder

Selv

Flyt du elsker at hade: lunges

The Swap: Stå parallelt med et trinbænk (eller trappelens trappe), og træk derefter op med dit højre ben på trinet og løft dit venstre knæ op mod brystet. Gentag på den anden side.

Eksperten siger: "Dette virker din quads, glutes, hamstrings og øger stabiliteten gennem din fod og kalv," siger Martin. "Det vil mindske risikoen for potentielle skader ned ad vejen."

MERE FRA SELV: 5 måder at spare penge på et gym medlemskab

Selv

Flyt du elsker at hade: burpees

The Swap: Stå højt, bøj derefter over og rør gulvet og nå dine hænder væk fra din krop som en Down Dog. Gå dine fødder fremad til indersiden af dine hænder, og hop ned med knæene spidte fremad og stå op og gentag.

Eksperten siger: "Årsagen burpees er en sådan effektiv øvelse er fordi der er en høj kalorisk brænding i en kort tid." Denne ændrede burpee vil stadig resultere i "en stærk kerne, skuldre, arme, triceps og hamstrings."

MERE FRA SELV: Gratis 16-minutters træning fra Jillian Michaels For daglige fitness tips, følg SELF på Facebook og Twitter.

Få dig selv på din iPad og Kindle Fire!

Populært emne.