Brysterne

Brysterne
Brysterne
Anonim

For lille, for stor, for droopy, asymmetrisk … hvem har ikke et af disse spørgsmål? Sandfærdigt er asymmetri reglen, ikke undtagelsen. Dine bryster er ikke et matchende sæt, ligesom en af dine hænder, og en af dine fødder er større end den anden. Og se omhyggeligt, en af dine ører stikker ud mere end den anden og et hjørne af munden er højere end den anden. Plastiske kirurger aldrig se patienter, der er tilfredse med deres udseende. Derfor kommer folk til at se os. Og så har de udtænkt procedurer, der er designet til at gøre dig … og dine bryster … større … eller mindre … eller mere perky … eller mere symmetriske. Disse procedurer er blevet så sikre og forudsigelige, at hundredtusinder kvinder har dem hvert år.

QUIZ: Hvordan er dit selvværd disse dage?

Den procedure, der får mest opmærksomhed i medierne, er brystforstørrelse. Også kaldet brystforstørringer - eller endda "boob jobs" (selvom jeg hader dette udtryk) - der var over 300.000 sidste år i USA ifølge American Society of Plastic Surgeons. Det er en stigning på 50 procent i løbet af det sidste årti. En del af denne stigning skyldes, at silikone gelimplantater er tilbage på markedet. I over et årti var de eneste, der var tilgængelige, saltvand (saltvand) fyldte implantater. Mens disse implantater fylder brysterne, føles de som … godt … vandballoner. Og dem lavet af gel har lyst til … bryst. Målet som plastikkirurg er at hjælpe mine patienter med at se normal og naturlig ud. Hvor bryster er bekymrede, tror jeg, de burde simpelthen være gennemsnit størrelse.

MERE: Alt du behøver for at forbedre kroppens tillid

En af mine foretrukne tegnefilm viser en kvinde, der fortæller sin plastikkirurg at gøre hendes bryster store nok, så hun kan fortælle mænd at stoppe med at se på dem. Og det understregede problemet. Så mange kvinder føler, at hvis de skal have operation, vil de få deres penge værd og gøre deres bryster så store som muligt. Men sandheden er, at alle brystimplantater er mekaniske genstande, der progressivt har flere problemer, da de bliver større. Brystene strækker sig mere ud med større implantater og ser værre og værre over tid. Det er plastikkirurgens opgave at forklare risici og fordele ved implantater til patienter. Jeg er ikke sikker på, hvornår en anmodning om gigantiske implantater bliver malpractice, hvis den gives, men jeg ved, at jeg ikke vil udføre operationen, hvis jeg føler en kvinde bliver for stor. Ring til mig gammeldags, men jeg vil ikke afskære en tommelfinger, heller ikke hvis nogen ønsker en mere symmetrisk hånd. Jeg skal føle mig godt om operationen jeg laver. De bedste brystforstørringer er dem, der ikke kan påvises ind eller ud af tøj. For store implantater buler op højt, tæt på kravebenet. Selv om det ser unaturligt ud, har jeg faktisk haft anmodninger fra kvinder, som vil have det ser ud. De fleste mennesker får ikke mulighed for at se mange nøgne kvinder undtagen i pornografiske magasiner, og de fleste kvinder i disse magasiner har haft brystimplantater. Så efter årtier af overdrevne brystforstørringer har folk begyndt at tro, at det overdrevne udseende faktisk er normalt … og de vil have at se. Jeg må fortælle kvinder, at jeg ikke bevidst kan skabe, hvad jeg anser for at være en komplikation

. GALLERI: 15 værste skønhedstendenser over tid

Implantater kommer i alle forskellige former og størrelser og er lavet af silicone gel eller fyldt med saltvand. De kan være glatte eller tekstureret, runde eller ovale, de kan placeres over eller under pectoralis muskler og kan placeres gennem snit under brystet, rundt på isolaen, i armhulen og til gymnastikkirurger gennem navlen (I anbefales ikke at indsnit). Der er mange risici med brystimplantater, men de fleste er mindre. Min største bekymring er, at de blokerer brystvæv, hvilket gør mammogrammer mindre nyttige. For at være sikker med implantater, bør du have MRI'er af brysterne ud over mammografi. Disse ser lige gennem implantaterne, men koster mange penge og dækkes ikke af forsikring. Da brystkræft er så almindeligt, hvis du ikke har råd til MR, så lad du ikke lægge implantater i dine bryst. Det største kapitel i min bog, Straight Tal om kosmetisk kirurgi, handler om brystforstørringer. Tjek det ud, før du ændrer dine bryster.

Populært emne.