Få pas på mindre tid

Få pas på mindre tid
Få pas på mindre tid
Anonim
Shutterstock

Du kan endelig afveje at "ingen tid til motion" undskyldning. En voksende mængde bevis viser, at det tager mindre tid, end du tror at komme i form.

Tag den nylige University of the West of Scotland undersøgelse, hvor efterforskere bad en gruppe teenagere at køre på en tredemølle tre gange om ugen i et stabilt tempo i 20 minutter og en anden gruppe til at lave en række korte, alle ud sprints. Efter syv uger viste begge grupper betydelige kardiovaskulære forbedringer, herunder bedre aerob fitness (et mål for kardiovaskulær sundhed) og lavere BMI, men sprintgruppen investerede kun 15 procent af tiden for at opnå næsten samme fordele (63 minutter i forhold til 420 minutter).

MERE: Spark din træning op en hak

Selvom sprinterne ikke brændte så mange samlede kalorier, brændte de næsten 40 procent flere kalorier i minuttet sammenlignet med de lange distance løbere. Og det er bare en måde en hurtig og rasende træning kunne være en mere tidseffektiv måde at forbrænde kalorier. "Det har også den fordel at forhøje din metaboliske hastighed efter træning i længere tid sammenlignet med moderat intensitetsøvelse, hvilket betyder, at du fortsætter med at forbrænde kalorier med højere hastighed i flere timer efter din træning er færdig," bemærker Michele S. Olson, Ph.D., en øvelse fysiolog og professor i motion science på Auburn University i Montgomery, AL.

Hvis du ønsker at give kortere, hurtigere træningstest et forsøg, anbefaler Olson at være omhyggelig med opvarmning og afkøling korrekt. Også plads din højintensitet sved sessioner for at give din krop flere dage at hvile og genoprette. For at finde et højoktant træningsprogram, der passer til dig, klik på vores galleri af syv populære kickass træningsprogrammer.

Populært emne.