Quest for et balletlegeme: Reverse Leg Lift

Quest for et balletlegeme: Reverse Leg Lift
Quest for et balletlegeme: Reverse Leg Lift
Anonim

Den anden dag fortalte en kollega mig, at min røv så stor. Hun kvalificerede sin kommentar ved at sige, at det måske ikke var upassende at sige det, men det gjorde det, min slags!

I min tid med at arbejde med ballerina Mary Helen Bowers, skaberen af Ballet Beautiful workout-programmet, har det været mine ben og gluter, der har haft den stærkeste forbedring. Min bag er meget strammere og tonet, mine ben er stærkere og slankere, og jeg nyder bevægelse, jeg aldrig har haft før (vidne mig i brusebadet, gør en yndefuld pilete til at barbere mine ben, i stedet for det akavede fald- on-my-face bøjede benbevægelse jeg har lidt siden jeg drejede 12).

Den omvendte benlift har været nøglen i min stødtransformation. Den er rettet mod musklerne lige ved bunden af den bageste. "Det er vigtigt at virkelig klemme dine glutes som du løfter dit ben," siger Bowers. "Jo mere du føler det, jo strammere vil du få det bagved. Når du gør dette skridt, skal du sørge for at trække i maven for at beskytte din nedre ryg. "

FLYT: Reverse Leg Lift

HVAD DET GØR: Læng dine ben og tone dine gluter, mens du engagerer din mave og kerne for allover styrke.

HVORDAN GØR MAN DET: (se det bevægelige billede for at seMary Helen Bowers udfører denne bevægelse.)

  1. Begynd på dine hænder og knæ.
  2. Rett et ben og løft det så højt som muligt, og hold knæet lige og tåspids og strækker sig lang gennem benet.
  3. Løft samtidig armen på den modsatte side.
  4. Engag din mave til enhver tid, og klem din røv som du løfter ind i den. Gør fire sæt på otte.

ØNSKER MERE?

Prøv Bowers Butt Blast video, en intens 15 minutters træningssession, der omfatter dette træk - og det er kun $ 8! Tjek balletbeautiful.com for at komme i gang på din egen træning.

MERE: Prøv flere balletinspirerede bevægelser i vores Ballet Body Series

Populært emne.