Quest for en balletkrop: The Butt-Whittling Bridge Exercise

Quest for en balletkrop: The Butt-Whittling Bridge Exercise
Quest for en balletkrop: The Butt-Whittling Bridge Exercise
Anonim

Husk mig? Jeg er redaktør for en sund livsstils hjemmeside (ja den ene), der ikke fører en sund livsstil. Eller i det mindste gjorde jeg det ikke.

I de sidste to uger har jeg været på mission for at forbyde denne skamfulde smule ironi fra mit liv, med et regelmæssigt træningsprogram med Ballet Beautiful, kropsforlængende, lår-whittling, puls-in-excruciatingly-små bevægelser -til-du-shake træning af dansguru Mary Helen Bowers. (Tjek mavefladderbevægelsen fra sidste uge.)

I denne uge lærer vi The Classic Ballet Beautiful Bridge, et chokerende effektivt træk, der målretter jeres røv, ben og center alt på én gang. Det giver hurtige, ret dramatiske resultater - efter to uger af denne serie tre gange om ugen, har jeg bemærket en fasthed i mine baglår, som jeg ikke har set siden, godt nogensinde. Det er resultater som dette, der virkelig ansporer mig.

Efter at jeg ikke har arbejdet i godt tre år, er jeg klar over, at min største hindring var min tankegang. Før jeg begyndte dette program, ville jeg føle sig skyldig i tanken om at bruge en time af min dyrebare fritid at gøre noget andet undtagen doting på mine børn. Sagen er, jeg ville bruge meget af den såkaldte kvalitetstid tænker på andre ting.

MERE:Post-pregnancy WorkOut Plan

Mit hoved var ikke i det. Nu har jeg indset, at min familie tid er meget bedre brugt, hvis jeg har det godt med mig selv, og træningene får mig ikke kun til at føle mig bedre om min krop, men også med at fokusere mit sind. Mit arbejde og spilletid er blevet mere effektivt, da jeg føler mig mere til stede i de forskellige dele af mit liv."

Når din tankegang er positiv og bemyndigende, stoler du på dig selv, siger Bowers. Livet er som en række dominoer (eller min er mindst). Når du først begynder at lave en sund ting for dig selv, sætter den en række sunde valg - føler dig bedre om mig selv, mindre skyld, bedre at spise og sove - ende med en gladere og sundere dig. Lad os nu komme til broen!

FLYG: Den klassiske ballet smukke bro

HVAD DET GØR: Denne øvelse handler kun om butt, center og ben. Det sculpts og toner dem svært at nå områder på bagsiden af dit ben, der fører op til dig. "Mine langtidskunder elsker Ballet Beautiful Bridge serien, fordi de ved, hvor godt det virker," siger Bowers.

MIG: Må indrømme, jeg fik først denne bevægelse først - jeg troede, det handlede om at arbejde i din mave. Men da jeg endelig begyndte at gøre det korrekt - engagerede mine ben i stedet for bare min center-boy, begyndte jeg at føle det! Tonen det giver din røv samt de umulige at nå jiggly områder i bagsiden af dine ben, viser dig hurtigt og virkelig inspirerer dig til at fortsætte træningsplanen, som du ser hurtige resultater (jeg har set dem i en blotte to ugers udøvelse!).

MERE: Body Type øvelser

HVORDAN GØR MAN DET (se det bevægelige billede ovenfor for at se Mary Helen Bowers vise bevægelsen)

  1. Lig på ryggen og bøj knæene, så de danner en ret vinkel med bækkenet. Hold dine ben og knæ sammen. Tryk dine skuldre og øvre ryg ind i gulvet og træk din mave tæt på. Placer dine fødder fladt på gulvet (eller tag tæerne op på demi-pointe for en mere avanceret version).
  2. Løft dine hofter og din røv.
  3. Sænk ryggen uden helt at lade dine hofter og røv røre ved måtten. Gør 8 tæller, 4 sæt.
  4. Sørg for at holde din mage forlovet for at tage stress ud af din ryg og ryg, klem din røv, mens du løfter, og hold knæene lukkede for at engagere dine indre lår og muskler. Hold også din overkrop afslappet - og glem ikke at trække vejret!

Ønsker mere?

Prøv Bows 15 Minute Ballet Beautiful Body Blast video, en intens 15 minutters træningssession med denne super effektive broserie - det er kun $ 8! Tjek balletbeautiful.com for at komme i gang på din egen træning.

MERE: The Beauty of Online træningsprogrammer

Populært emne.