Quest for en balletkrop: Jiggly Ligh-Busting Ballerina Leg Lift

Quest for en balletkrop: Jiggly Ligh-Busting Ballerina Leg Lift
Quest for en balletkrop: Jiggly Ligh-Busting Ballerina Leg Lift
Anonim
Courtesy of YouBeautyMary Helen Bowers demonstrerer denne uges bevægelse.
Image
Image

Mine shorts passer igen. Nå, næsten - de er stadig lidt stramme, men jeg tager det.

Jeg havde en baby for 11 uger siden og har arbejdet sammen med Mary Helen Bowers for tre af dem, balletguruen, der piskede Natalie Portman i Oscar-vindende form for "Black Swan." Hun har udviklet en meget effektiv body-whittling træning for at hjælpe vi alle får ballerina kroppe, og hun gør det så nemt at gøre det - via sin nye bog, "Ballet Beautiful", hendes DVD eller online live classes-der er virkelig ingen undskyldning for ikke. (Tro mig, hvis det var, ville jeg have fundet det.)

At arbejde med Bowers har været afgørende for at skulpturere min krop i næsten pre-baby form, og dagens bevægelse-Side Leg Lift-er nøglen til det. Den er rettet mod yderlårene, benene og taljen, som hurtigt erstatter de jiggly områder med muskler (Ja, muskler. Det er muligt.), Der tilføjer subtile tone uden at se omfangsrige.

MERE: Prøv denne Butt-Whittling Bridge øvelse

Men jeg har også fulgt Bowers 'ernæringsmæssige råd, som hun snakker om dybtgående i sin bog. "Dieting er spild af tid," siger Bowers. Hun har ret: Forskning har vist, at når du forsøger at tabe sig, kan træning hjælpe, men det er virkelig dit kalorieindtag, der er afgørende for at tabe ekstra pund. Min favorit spisestue fra Bowers? Indtast hyppige små, sunde snacks eller måltider i stedet for tre daglige gutbomber, for at fremskynde stofskiftet og holde blodsukkerindholdet fra at falde (det er, når vores krop vil kræve sukker og drive os til at lave usunde madvalg!).

FLYG: Sidebenløftet

HVAD DET GØR: Du tror, at denne øvelse er alle lår, lår, lår (det er her du føler forbrændingen), men det hjælper med at smøre din talje også! Det strammer og toner musklerne, mens du forlænger lemmerne. Hvis din krop ikke brænder på det tidspunkt, du er igennem, giver du ikke det hele til dig. "Husk, hvis dine muskler ikke brænder, arbejder de ikke," siger Bowers. "Du kan altid stoppe og tage en fem minutters strækning, men ellers fortsæt. Jeg finder det lettere at holde det op, hvis du ikke stopper! "

HVORDAN GØR MAN DET (se det bevægelige billede ovenfor for at se Mary Helen Bowers vise bevægelsen)

  1. På din højre side bøj knæene og bring dine ben ind i en 45 graders vinkel fra din torso. Find en behagelig position for din overkrop. Du gennemfører sekvensen på din højre side og derefter din venstre side.
  2. Løft dit venstre ben og rette det, peger på din fod, når du riger den og strækker sig gennem knæet. Bøj knæet tilbage over højre ben, så det hæves. Placer samtidig din venstre arm, så den er parallel med dit forlængede ben. Når du bøjer dit knæ, hæv din arm op over dit hoved. Hold dine hofter parallelt, dine skuldre nede og din mave trak tæt. Gør otte tæller, fire sæt.
  3. Hold dit ben lige ud for et sidste tal på otte.

Ønsker mere? Prøv Bower's Butt Series Del 2, en intens 15 minutters træningssession, der virker yderlåret, indeholder dette super effektive træk - det er kun $ 8! Tjek balletbeautiful.com for at komme i gang på din egen træning.

MERE: Flad din mave med denne ballet flytte

Populært emne.