Quest for et balletlegeme: Ballet Lunge Lift

Quest for et balletlegeme: Ballet Lunge Lift
Quest for et balletlegeme: Ballet Lunge Lift
Anonim
Courtesy of YouBeautyMary Helen Bowers demonstrerer denne uges bevægelse.
Image
Image

Ballerinas har verdens største ben-lange, magre og miles lange. Nå her er en lille hemmelighed: deres ben kan ikke rigtig være at lang.

År med flittig træning, undertiden topping 12 timer om dagen, forlænger hver benmuskel, løfter røret og forbedrer kropsholdning på en sådan måde, at balleriner ofte ser længere og højere ud end de virkelig er.

Nu, benene af ballerina Mary Helen Bowers (ovenfor), som jeg har arbejdet med med i de sidste seks uger, virkelig er så lang tid er hun høj. Mine er dog ikke. Men efter at have viet mig dette program fire gange om ugen, ser de meget længere ud end de brugte. Bowers skabte sit firma, Ballet Beautiful, for at hjælpe ikke-ballerinerne med det rigtige. Denne uges bevægelse, Lunge Lift, er nøglen til at få deres ben.

FLYG: Ballet Lunge Lift

HVAD DET GØR: Styrker og toner forsiden og bagsiden af dine øvre ben, hvilket fører til længere, slankere lår og bedre balance. Det virker også din kerne og dine arme, men fokus er på dine ben.

HVORDAN GØR MAN DET: (se det bevægelige billede for at se Mary Helen Bowers udfører denne bevægelse.)

  1. Begynd med at stå på dit højre ben i en ballet lunge, med dit højre knæ lidt bøjet ind i et hul og din venstre ben strækket ud bag dig i tendu (tæer rører gulvet).
  2. Stret dit stående knæ lige og løft dit ben tilbage fra gulvet til en arabesque en l'air. Du skal ikke bekymre dig om hvor højt dit bagben er her - du kan starte med din fod lige fra gulvet og løfte højere i tiden, da du får styrke og stabilitet.
  3. Når du løfter ryggen højt, trækker du ind gennem din mave og går i indgreb i din mave og i midten.
  4. Løft dine arme op i en bred "v" position og strække begge knæ.
  5. Sænk dine tilbage tæer ned til gulvet, vende tilbage til din startposition, en ballet lunge. Tag dine arme ned på samme tid uden at kollapse din ryg og uper krop. Gør fire sæt på otte.

ØNSKER MERE? Prøv Bower's 15 Minute Ballet Body Blast, en intens 15 minutters træningssession, der omfatter dette træk - og det er kun $ 8! Tjek balletbeautiful.com for at komme i gang på din egen træning.

MERE: Prøv flere balletinspirerede bevægelser i vores Ballet Body Series

Populært emne.