Quest for et Ballet Body: Ballet Twist

Quest for et Ballet Body: Ballet Twist
Quest for et Ballet Body: Ballet Twist
Anonim
Courtesy of YouBeautyMary Helen Bowers demonstrerer denne uges bevægelse.
Image
Image

Jeg har en tilståelse: Jeg har ikke arbejdet i tre år, og jeg spiser stort set som skidt.

Jeg havde mit andet barn otte uger siden. Men træning forlod mit liv efter min første søn blev født i 2009. Som en arbejdende mor blev jeg kørt med skyld, hvis mit hver øjeblikkelige øjeblik ikke var på jobbet, blev ikke brugt sammen med min lille fyr. Min ernæring gik også kaput. Brug barnet som en undskyldning (cupcakes, hvorfor ikke?) Jeg afsluttede sine middage og anstiftede dessert.

Mine er en velkendt historie om en woe-my-me-livsstil, at mødre, og alle, der nogensinde er faldet fra den "sunde vogn", kan indlede med (og enhver der ikke kan rulle deres øjne på) - en ond cirkel med undskyldninger og udskydelse, der bliver det ene pund af vægt den gennemsnitlige person pakker på årligt, hvilket over en levetid tilføjer.

I mit tilfælde har det været mere: Med min førstefødte holdt jeg omkring 10 graviditetspund efter fødslen og fik 45 pund med min anden født. Jeg er fast besluttet på ikke at lade det holde fast - ikke kun for mit eget hed, men for mine børns. Hvordan vil de vedtage en livslang sund livsstil, hvis deres mor er en hyklerisk schlub: Som redaktør for et websted for sundhed og skønhed skabt af to af de største læger i landet, fortæller jeg folk at være sunde, men det gør jeg ikke gør det selv. Det er på tide at øve det, jeg prædiker!

MERE: Graviditet og din kropsform

Indtast Mary Helen Bowers (det er hende ovenfor, hvilket gør en grimas-inducerende abs bevægelse se umuligt yndefuld). Den professionelle ballerina - der dansede med New York City Ballet, før hun deltog i Columbia University, begyndte sin forretning og penede sin nye bog, Ballet Beautiful-uddannet Natalie Portman for sin Oscar-vindende rolle i "Black Swan." Hendes fans følger hende med en kulturel hengivenhed, der normalt er forbeholdt David Bowie, fordi, som skuespilleren Zooey Deschanel lægger det, "Mary Helen ved, hvordan man får almindelige kvinder [mig] til at ligne balleriner.

Jeg, sammen med de fem vindere af vores Ballet Beautiful Contest, træner hos Bowers i de næste seks uger. Jeg rapporterer tilbage på de træk, jeg lærte i hver session, så du kan følge med hjemme. Her er vores første!

MERE: Se hele Mary Helen's Ballet Beautiful Moves

FLYT: Ballet twist fra side til side

HVAD DET GØR: Fungerer oblique, siderne og midterdelen af dine buk. "Jeg elsker den måde, denne øvelse giver mig mulighed for hurtigt at oprette forbindelse til mit center", siger Bowers.

MIG: Denne bevægelse var særligt hård for mig, fordi min mave muskler er stort set ikke-eksisterende - under svangerskabet strækker din mavemuskler sig til at rumme din voksende mave og taber styrke og tone. I starten var jeg næppe i stand til at fuldføre disse og bedrager mig ved at sætte mine arme bag mig. Efter nogle få sessioner kunne jeg dog fuldføre hele sættet. Fremskridt!

HVORDAN GØR MAN DET (se det bevægelige billede for en visuel!)

  1. Sæt på gulvet med dine ben ud foran dig, knæene lidt bøjede, arme i første position (kommer sammen i en halvmåne over dine knæ) og din mave trak tæt ind.
  2. Forlæng dig tilbage 30 grader, vrid din overkrop og træk din mave tæt og skub din navlen ind mod midten.
  3. Fortsæt med at trække din abs i som du skifter sider, roterer fra venstre mod højre. "Jeg finder det, der bevæger mig lidt langsommere og tager et slag på hver side for virkelig at trække ind og forbinde til min abs, gør denne øvelse mere udfordrende og givende," siger Bowers.
  4. Gentag, gør fire sæt af ti.

Tag din ballet træning til at gå: Træning Portman krævede Bowers at rejse med hende i et år, og for at undgå kropslig skade fra hendes adoringsklienter etablerede Bowers et online fitnessstudio hvor jeg (eller du!) Kan deltage i en pludselig skudsession i Bowers ' SoHo studio fra komfort i mit eget hjem. Kaldet BBLive, den interaktive, fuld timers session strømmer i realtid på din computer, og Bowers fører dig gennem træningen som du er der i klassen.

Bowers væbnede også mig med sine Blast videoer til at klemme ind, når jeg kan. Disse praktiske 15-20 minutters sessioner er intense; nogle fokus på et område (Butt Blast er en særlig favorit). De hjælper dig med at føle brænde og vigtigere, forbliver mentalt på sporet. Jeg er meget mindre tilbøjelig til at nå til kaffekagen, som min babysitter darrende foran min næse, hvis mine arme stadig stikker fra en 15-minutters "svanevåben" session. Tjek balletbeautiful.com for at komme i gang på din egen træning!

MERE: Den bedste af Ballet-inspirerede træning

Populært emne.