Spørg en forsker: Går metabolisme langsomt om vinteren?

Spørg en forsker: Går metabolisme langsomt om vinteren?
Spørg en forsker: Går metabolisme langsomt om vinteren?
Anonim

Videnskabsmanden: Lisa C. Cohn, M.Sc., M.Ed., R.D., er præsident for Park Avenue Nutrition og en licenseret, registreret diætist, der praktiserer på Manhattan.

Svaret: Faktisk øges dit stofskifte, når det er koldt! Holde varme bruger op meget energi, som forbrænder flere kalorier, hvilket betyder en højere metabolisk hastighed. Så hvis du holder fast i din regelmæssige motion rutine og spise rigtigt hele året rundt, bør du faktisk tabe vægt om vinteren, især hvis du bruger tid udenfor.

Virkeligheden ser imidlertid som regel meget anderledes ut. Mange mennesker går op i vægt mellem Thanksgiving og New Years, og dem, der laver et gennemsnit på syv pund.

Den åbenlyse synder er alt sammen festtid og drikke, for ikke at nævne den følelsesmæssige spisning, vi ofte giver efter, når vi bruger meget tid omkring vores familier. Plus kaster vi ofte vores træningsrutiner ud af vinduet i løbet af ferien.

Så er der rejse og shopping, last minute indpakning og truende kreditkort regninger. Ferie stress øger vores niveauer af hormonet cortisol, som stimulerer et haste af glukose fra celler ind i blodbanen. Depleted af sine butikker, din krop ønsker mad-NU! Pludselig famished, vi har tendens til at springe over de sunde energikilder - et jordnøddesmør eller kalkunsandwich, siger og tag noget koffeinholdigt (en latte) eller sukkerholdig (en muffin) til et hurtigt energiforøg.

For at drage fordel af din amped-up vinterstofskifte, opretholde en sund sovende, spise- og træningsplan hele året rundt, ikke bare om efteråret, forår og sommer. Pak lidt god mad, når du er på flugt og ikke være bange for kulden. Det kunne være hemmeligheden for en wintry slim-down.

MERE PÅ METABOLISME FRA vores portal

Seks måder at brænde flere kalorier, hvordan man kæmper for et langsomt metabolisk metabolisk syndrom, forklaret stress og spisning

Populært emne.