Elsk din krop

Elsk din krop
Elsk din krop
Anonim

Kvinder læres mange ting om, hvordan deres kroppe skal "se" ud. Verden er fuld af kritikere - og en kvindes hårdeste kritiker er som regel selv. Når berømtheder smækkes i tabloids for at vise cellulite på stranden og modeller dæmoniseres for at være for tynde, er det ikke underligt, vi ser i spejlet og er ikke 100 procent tilfredse med det vi ser. Faktisk føler 96 procent af YouBeauty-læserne mindre end begejstrede over deres kroppe. Vi hører dig. Det er derfor, vi bringer dig The Confidence Project, en hel måned med indhold dedikeret til at elske din krop og føle dig selvsikker i din egen hud. Vi udfordrer officielt dig til at ryste negativiteten og træde i et positivt lys. Gør dig klar til at skinne. Hvad Er Kropsfortroende, alligevel?Krops tillid handler om så meget mere end at vise en killer seks-pack (selvom det er temmelig dårlig). Det føles godt, om dit udseende kræver at se ud over dem, til de komplementære aspekter af dit liv, der farver den måde du ser dig selv på. Vi spurgte YouBeauty-eksperter fra en række felter til at afveje, hvad kropssikkerhed betyder for dem:

Image
Image

Tracy Hafen, YouBeauty Fitness Expert: "Krops tillid til mig er den sociale, fysiske og psykologiske / åndelige følelse af sikkerhed, der kommer fra dine fysiske egenskaber. Det handler ikke kun om, hvordan din krop ser ud, men også hvordan den udfører."

Image
Image

Heather Quinlan, YouBeauty Self-Image Expert: "Hvordan du føler om din krop starter i dit sind. hvis du tænke at alle andre i rummet er tyndere end dig, du kommer til føle forfærdeligt og din krops tillid vil være lav. hvis du tænke at du ser godt ud, du vil føle bedre og din krops tillid vil være højere."

Image
Image

Kristin Kirkpatrick, R.D., YouBeauty Nutrition Expert: "At have en sund krop og have den tillid, du gør, er to meget forskellige ting. De fødevarer, der kan give dig en god krop - som omega-3 fedtsyrer, sort te og mørk chokolade - kan også øge dit humør. Det er alle fødevarer, der i moderation kan hjælpe dig med at leve længere, lykkeligere og med tillid."

Image
Image

Jacqui Stafford, YouBeauty Style Expert: "Du skal aldrig nogensinde forsøge at være eller klæde som nogen som du ikke er. Find ud af din kropsform og kjole for det. Glem alt om trends; Hvad er mere vigtigt er at finde hvad der virker for dig. Tillid er altid i stil."QUIZ: Hvad er din kropsform? Find ud her.Din mission, hvis du vælger at acceptere det, er det acceptere din krop. Tillidsprojektets artikler, gallerier og ekspertrådgivning hjælper dig med at se på dig selv fra alle vinkler - og lære at elske det, du ser. Kom med os her!

Populært emne.