Videnskab, American Apparel Support Bush

Videnskab, American Apparel Support Bush
Videnskab, American Apparel Support Bush
Anonim
Valerie Fischel
Image
Image

American Apparel forårsagede en del røre for nylig og viste mannequiner festooned med voluminous pubic hair parykker og ren undertøj i vinduet i sin Houston Street butik i New York City. Bordet har fanget tilskuere og webs surfere opmærksomhed, og fremkalder en række reaktioner fra forvirret nysgerrighed til forfærdelig utroskab til brændende debat om en naturligt håret pubis sexiness eller usømmelighed. Uanset om du rocker en 70'ers buske som Gwenyth Paltrow, eller begyndte at vokse i dine teenagere, det, vi ved om biologi, tyder på, at amerikanske tøjs stylister er på noget: Videnskaben er pro-bush.

Pubisk hår spiller flere evolutionære roller, hvoraf den største fortjener i det mindste en vis kredit for selve udbredelsen af vores art. Det giver et stort overfladeareal til at sprede sved og feromoner for at tiltrække potentielle hjælpere. Faktisk kan forskelle i genetisk kondition registreres i en persons kropslugt. Pubisk hår er også en form for beskyttelse. I dagene før Hanes fungerede det som en smørepuffer for at reducere chafing under bevægelse og afskærmet vores kønsorganer fra elementerne.

Valerie Fischel
Image
Image

I disse dage er det mere almindeligt end ikke for kvinder at barbere, voks eller plukke i det mindste noget af deres pubic hår, især blandt yngre kvinder og dem, der er partner (men ikke gift), ifølge en undersøgelse af næsten 2.500 amerikanske kvinder i aldre 18 til 68 offentliggjort i Journal of Sexual Medicine. Sikkert har den moderne kvindes engagement i pubic-hårfjerning indført sine egne elementer af fare for regionen. Antallet af kvinder, der besøgte et akutrum for skader deraf, hoppede næsten seks gange mellem 2002 og 2010, ifølge en undersøgelse foretaget af University of California, San Francisco.

I et interview med Stylite.com foreslog American Apparel-sælger Dee Myles, at forhandlerens valg afspejler et tilbagetog fra den brasilianske bikini vokss overherredømme. "Jeg synes at være komfortabel med busken gør et comeback," siger Myles. "American Apparel har altid været et firma, der fejrer naturlig skønhed …. Det handler ikke om at være kontroversielt. Det handler om at gnide samtale. "Vi er glad for at være med i.

MERE: 14 Vigtige øjeblikke i vagina historie

Populært emne.