Sidste nat træning: Tabe sig af Hula Hooping

Sidste nat træning: Tabe sig af Hula Hooping
Sidste nat træning: Tabe sig af Hula Hooping
Anonim

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores "Last Night's Workout" -serie sveder vi, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelser og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveauer og fitnessmål.

Image
Image

Træningen: Hula hooping er ikke bare en legeplads tidsfordriv længere. Denne slags involverer en meget tungere hoop end den, du svingede om dine hofter som et barn - hvilket gør det til en god træning med høj energi, cardio. Hoopnotica Master Trainer Jacqui Becker beskriver det som et helhedsorienteret træningsprogram, da det rammer alt fra dine arme til din kerne, mens du brænder fedt hele tiden. Plus, det er faktisk sjovt og så lavt indflydelse, at nogen i alle aldre kan gøre det. "Det appellerer til folk, der ikke kan lide at træne," tilføjer hun, da det faktisk kan føles mere som spil end arbejde. Men den største fordel ved hula hooping ligger i dens tilgængelighed. "Mange mennesker vil bare have en bum-kicking-træning, der er tilgængelig," siger Becker, som vi helt er enige om. Og hooping er faktisk begge. Du kan stort set bøjes, hvor du har plads til det. Du kan endda bringe din hoop sammen til arbejde og smutte ud til parken under din frokostpause. Du kan gøre det i dit hus (hvis du ikke bor i en kabinets størrelse NYC lejlighed), og du kan endda passe ind i din træning med små løb rundt - bare få dem til at deltage i. Selvom du er presset til tiden, kræver det ingen opsætning, så du kan presse den uanset hvor stram din tidsplan er.

Image
Image

Målet: Ifølge undersøgelser foretaget af The American Council of Exercise (ACE) i 2011, kan "Exercisers forvente lignende resultater fra hooping som de ville få fra boot-camp klasser, træ aerobic og cardio kickboxing." Hoopnotica trainers siger du kan brænde mellem 400 -600 kalorier i timen, enten i en Hoopnotica klasse eller ved blot at følge DVD'erne derhjemme. Traditionel talje hooping forbrænder kalorier og arbejder kerne, ryg, lår og røv. "Hvis du bliver doven, falder bøjlen," peger Becker ud, så for at holde det i gang, bliver du automatisk involveret i flere muskelgrupper. Plus, din krop fungerer automatisk for at beskytte dine organer, så bare handlingen i bøjlen, der rammer din krop, involverer dine kerne muskler, da de arbejder for at beskytte vigtige ting indeni.

Image
Image

Stedet:Der er certificerede Hoopnotica instruktører i hele USA (klik her for at finde en i dit område), og i næsten 30 andre lande. Du kan finde hoopers på din lokale YMCA, offentlige park eller yoga studio. Men den bedste del af hooping er, at du også kan gøre det hjemme, på din egen tid. Besøg Hoopnotics online shop for at vælge den rigtige hoop og instruktions DVD til at komme i gang. Prisen: Klassepriserne varierer. Men hvis du er interesseret i at gøre hoppet til at hoppe på egen hånd, er TravelHoop Starter Kit, $ 55, et godt sted at starte. Den leveres med en bøjle, der kan demonteres for nem opbevaring og transport samt en introduktions instruktions DVD i taljenbøjning. Højt nu tilbyder Hoopnotica en særlig rabat til YouBeauty-læsere: Fra 22. januar til 22. februar, indtast koden YOUBEAUTY ved kassen for 10% rabat på noget på stedet!

Populært emne.