3 Nail Art Designs, der varer hele måneden

3 Nail Art Designs, der varer hele måneden
3 Nail Art Designs, der varer hele måneden
Anonim

Gel manicure er den dopest, amiright? Først og fremmest, lad os tale om, hvordan de straks er tørre (undskyld-hærdet), hvilket betyder at du kan fumle rundt i din pung til tip penge uden at smudre, hvilket er hvad der sker hver gang jeg får en traditionel mani. Og du kan få kølig negleliste uden at bekymre dig om at alt det hårde arbejde vil spile inden for dage. Gel negle mærke Gelish siger deres manis sidste op til tre uger, men sidste gang jeg fik en som sucker varede i en hel month.Ahhh, men der ligger gnid i.

Image
Image

Hvis du forsøger at strække det ud i en måned, når dine negle vokser, får du den linje af nøgen negle i bunden. Måske hvis du gør lyserød er det ikke så meget, men hvis du har design eller en klar farve, kan det se janky ud. Den nemme løsning er at få et negle kunst design, der ser godt ud, selvom det vokser ud. Ombré med en klar base vil fungere, eller det øjeblikkelige negative rum halvmåneder. Alt hvad der har klart eller nøgen poleret i bunden er, hvad du vil. For eksempel fejre dine øjne på disse smukke designs fra den super-chic nail art studio Paintbox i New York City. Sørg for at hovedet derovre, hvis du vil have en til dig selv.

Image
Image

Men du kan ikke bare sætte det og glemme det. En måneds forsømte krybdyr er ikke søde, så hold dem fra at få straggly med daglig pleje. "Deborah Lippmann Cuticle Oil er utroligt; den har jojoba og kokosnøddeolier, der vil blødgøre hårde krybdyr. Du kan aldrig søge for ofte, så jeg vil foreslå, at læserne anvender det mindst to gange om dagen, "siger Eleanor Langston, administrerende direktør for Paintbox. Julie Kandalec, kreativ direktør for Paintbox tilbyder også denne insider tip:" Put cuticle oil under fri kant, ikke kun på snitbåndet. Det hjælper med at holde den naturlige negle under fleksibel og hydreret for at forhindre, at gelen glider af."

Image
Image

Folk på Gelish anbefaler også, at du bruger handsker, når du rengør med kemikalier og ikke vælger på nogen kanter, der begynder at skrælle for tidligt, så fristende, som det kan være. Følg disse tips til din hjemme-mani også. Og hvis du har brug for at lave ante på din DIY-design, skal du sørge for at tjekke de ni væsentlige elementer til din negle art Caboodle, herunder et gel fjernelse kit du kan bruge hjemme, mens du ser en "Law and Order: SVU" marathon.

Populært emne.