Undercover farver: Den neglelakse linje, der opdager dato voldtægtsstoffer

Undercover farver: Den neglelakse linje, der opdager dato voldtægtsstoffer
Undercover farver: Den neglelakse linje, der opdager dato voldtægtsstoffer
Anonim

Makeup er et fantastisk værktøj, der vækker kvinder med en måde at øge deres selvtillid til og udtrykke sig. Men et nyt produkt forsøger nu at bevise makeup, specielt neglelak, kan også være et værktøj til at væmpe kvinder mod seksuelle overgreb.

Fire North Carolina State University studerende udvikler en neglelak linje, Undercover Colors, der ville kunne registrere dato rate stoffer i din drink. Sådan fungerer det: Før du tager en duft af din cocktail, rør drikken med en lakeret finger. Hvis der er en datoen voldtægt-GHB, Rohypnol eller Xanax-til stede, vil den polske farve ændre sig, alt efter mærkeets Facebook-side.

Dato voldtægt er lugtfri, farveløs og smagfuld, hvilket gør det umuligt at vide, at din drik er blevet besmittet. Da det er temmelig umuligt at holde øje med eller holde øje med din drink hele natten for at sørge for at nogle syge ikke spiser det (oh, de skøre længder kvinder skal gå til, amiright?), Denne kraftige polske giver dig ro i sindet, at der ikke skete noget med din cosmo, mens du var optaget af at socialisere og handle normalt. Plus, da alt det kræver, er en subtil omrøring med en finger til SVU din cocktail, kan du teste det uden at se helt paranoid.

Er det bare en anden måde at sætte ansvaret for kvinder for at forhindre voldtægt snarere end mænd ikke at voldtage kvinder? Du kunne gøre det argument. Men skaberne siger, at deres håb er, at disse beskyttende polakker skal skifte frygt for gerningsmanden.

"Gennem denne neglelak og lignende teknologier håber vi at gøre potentielle gerningsmænd bange for at spike en kvindes drikke, fordi der nu er risiko for at de kan blive fanget," siger Facebook-siden. Dette omhandler ikke det grundlæggende problem, som mænd måske tror, at dræbe en kvinde, er OK, hvis de ikke bliver fanget. Men ideen om at udsætte deres handlinger og skabe ansvarlighed er et godt sted at starte, og et skridt tættere på den omfattende systemiske ændring, vi desperat har brug for. I det mindste er det mindre intens end anti-raps undertøj.

Holdet bag Undercover Colors stiller stadig penge og arbejder på produktudvikling. For opdateringer om deres fremskridt følg dem på Twitter eller Facebook.

Populært emne.