High School kærester overalt var rigtige: Cum er faktisk godt for dig

High School kærester overalt var rigtige: Cum er faktisk godt for dig
High School kærester overalt var rigtige: Cum er faktisk godt for dig
Anonim

For de fleste kvinder er cum et meget mystisk stof. Det er klæbrigt, ofte konsistensen af noget fra snotfamilien, og kan helt sikkert forårsage tvivlsomme pletter, hvis det ikke tages straks af. Men hvis du skulle spørge din mandlige partner om cum - hans specielt - vil du sandsynligvis blive solgt en vareseddel. "Selvfølgelig blærer du dine tænder!" Udbrød en fyr, jeg engang daterede, og ifølge ham var det videnskabeligt bevist. Jeg har endnu ikke fundet nogen "videnskab" for at bakke op på denne påstand, men jeg er sikker på, hvor han er i disse dage, forsøger han stadig at sælge den ene til damerne i sit liv. Mens han lyver om ejakulats tænderblegemuligheder, der er nogle interessante fordele (bortset fra den indlysende: at blive gravid), som cum kan tilbyde dig på daglig basis. Det kan være et svært faktum at sluge (ordsprog!), Men jeg lover, at det er alle sandheder. Da denne nyhed kom ud, var det let at antage, at det var enten en dårlig rygte eller en bylegendring startet af en flok mænd der ikke længere fik blowjobs fra deres gravide hustruer. Det er dog ikke tilfældet.

1. Sperm holder morgenkvaliteten i skak. Semen - hvad enten det er oralt indtaget eller vaginalt injiceret under sex - er præcis, hvad din krop har lyst til at holde kvalme i kontrollen. Fangen er dog, at den skal komme fra den mand, der imprægnerede i første omgang. Hvordan det virker, er at din partners cums genetiske makeup, når den er i din krop, giver mulighed for en "succesfuld immunforsvar". I lægmand betyder det, at din mave ikke vil være i sådan uro i de tidlige stadier af din graviditet. Gode nyheder, da graviditetshormoner sandsynligvis gør dig superhørlig alligevel.

2. Det har en længere holdbarhed end du tror. Cum, eller mere specifikt sæd i sæden, er onde små djæveler. Du tror måske, at du har haft sex i den "sikre" periode af din menstruationscyklus, men det er ikke helt så enkelt. Ikke kun kan sædceller leve lykkeligt udenfor kroppen i flere timer, hvis de er indkapslet i deres sikkerhedssække af sæd, men de kan leve i din krop i op til fem dage. Fem. Hel. Dage. For nogle kvinder kan dette smide den hele "sikre" del af måneden. Hvis du ikke er på pillen og ikke ønsker at lave en mini-du, så vil du helt sikkert bruge en kondom hele måneden eller beholde Plan B morgen efter pillen. Medmindre du selvfølgelig søger gravid … i hvilket tilfælde tillykke!

3. Smage af sæd kan ændres. Det mest skræmmende blowjob i mit liv var alt takket være asparges. Det var så slemt, at efterfølgende med tårer i mine øjne fortalte jeg den fyr, jeg daterede på det tidspunkt, at jeg var temmelig sikker på, at han var ved at dø. Hans cum havde aldrig været så vild og kraftig, så selvfølgelig døde han. Det var først senere på dagen, at vi mindede om at have opdelt en ordre af hvidløg sautéed asparges natten før, og det hele var fornuftigt. Som Samantha Jones engang klogt rådede, funky spunk er ingen griner, og det er vigtigere for kvinder der elsker at give hovedet og give meget af det. Jeg spurgte sexterapeut Dr. Marianne Brandon, for hendes to cent på hvad der gør for (relativt) "velsmagende" eller "funky" spunk. Meget til min forfærdelse har der endnu ikke været en officiel undersøgelse af sagen. "Jeg kender til ingen kontrollerede undersøgelser, der tyder på, at visse fødevarer vil forbedre smagen af sæd," forklarede Dr. Brandon. "Nogle mennesker tror, at en kost af stort set frugter og grøntsager kan forbedre smagen af sæd, mens toksiner som tobak, alkohol eller indholdet af forarbejdede fødevarer kan have en negativ effekt på sæd smag. Det lyder logisk og sandsynligvis er tilfældet for nogle mænd, men da alle metaboliserer fødevarer forskelligt, vil det sandsynligvis virke for nogle mænd, men ikke alle. "Det er et forsøg værd!

4. sæd er fantastisk til depression Semen er kridtfyldt af elementer, der er ideelle til at tage nogen ud af dumpene, herunder oxytocin, estron og blandt andet den naturlige antidepressiva prolactin. Hvis dette er tilfældet, hvorfor ville ikke kommer du til et højt glas cum hver morgen? (Jeg barn! Det er ulækkert.) En undersøgelse viste, at kvinder, der afstår fra kondombrug, i gennemsnit er mindre deprimerede end dem, der aldrig går uden latex. Hvad det kommer til at er, at kvinder, der modtager regelmæssige doser sæd, enten vaginalt eller oralt, har færre symptomer på depression, mindre angst og har tendens til at være mere kærlige. Hengivenhed, især i form af kramme, er også god til depression, så hvis du gør tid til at give hovedet og få overdreven krammer, er du godt på vej til at kysse nogle af disse blues væk.

5. sæd er en rynke reliever Da jeg hørte, at cum bare kunne være en af de bedste ting for din hud, scoffed jeg. Igen antog jeg, at det kom fra en mand, der havde en ting til en-til-en ansigtsbehandlinger (ikke den slags du får i spaen). Mens der er en lille mængde protein i sæd (ca. det samme beløb, du ville finde i æggehvide af et stort æg), sagde Dr. Brandon mig, at hun ved "ingen forskning, der tyder på sæd, er en god fugtighedscreme." Men cumgør Har nogle smukke hardcore antioxidanter (spermin), der er gode til at bekæmpe rynker og mindske alle de linjer, som du ville ønske ville gå væk.Vi ved allerede, hvor grimme antioxidanter er for kroppen, så hvorfor ikke lade din mand bade dit smukke ansigt med sin rynkebekæmpende juice? Det kan måske virke absurd i starten, men når du overvejer at et professionelt spermin ansigt vil køre dig omkring 250 dollar, synes din partners forslag om hans ansigtsmærke ikke så uhyre, gør det?

Populært emne.