4 ting alle passer folk gør

4 ting alle passer folk gør
4 ting alle passer folk gør
Anonim

Som du trækker dig ud af sengen og tvinger dig selv til at gå i gymnastiksalen, kan du måske undre: Hvordan passer folk? Du ved, dem der glædeligt ser frem til hver træning. Er du i stand til at holde fast i det og nå deres fitnessmål?

Bodybuilding.com spekulerede på det samme. De tappede på den store datapool, der er deres BodySpace fitness-fællesskab, som kan prale med 8,2 millioner registrerede medlemmer, for at finde ud af de vaner, som meget vellykkede pasforme har til fælles.

Det viser sig, at flertallet af pasende personer ikke bruger timer i timerne i gymnastiksalen eller bor på en kost af chia frø og luft. I stedet sætter de opnåelige mål og finder enkle, pålidelige måder at forblive motiverede på og holde fast i det.

Her er de 4 vaner, som meget vellykkede passer folk følger:

Image
Image

De sporer deres træning. Folk, der holder øje med deres svedssessioner, er 3,7 gange mere tilbøjelige til at nå deres fitnessmål, ifølge Bodybuilding.coms forskning. Der er en masse apps, der hjælper dig med at gøre det lige fra MapMyFitness + til SocialGym og meget mere.

Image
Image

Meget succesfuld passer folk find en plan og holde fast ved det. Fokus på at gøre det til halvvejs i din træning regime, og du vil være mere tilbøjelige til at gå hele vejen. Bodybuilding.com undersøgelser fandt ud af, at når en person er seks uger i et 12 ugers fitnessprogram, er de 47 procent mere tilbøjelige til at afslutte programmet end hvis de kun er afsluttet op til uge fem. Ikke sikker på, hvor du skal begynde, når det kommer til et fitnessprogram? At ansætte en personlig træner er din bedste indsats, men hvis det er ude af budgettet, er der masser af super-overkommelige fitnessapps, der hjælper dig med at oprette din egen træningsrutine, som du vil lide og holde fast ved.

Image
Image

De posterer fremskridt selfies. Brug Instagram til mere end bare at sende dig selv og dine besties, der gør duck ansigter eller dine tæer i sandet mens du er på ferie i Turks og Caicos: Fleksibel de hårdt tjente muskler og tag nogle billeder af din træningsproces. Bodybuilding.com 's undersøgelser viser, at folk, der posterer fremskridt billeder, er 3,2 gange mere tilbøjelige til at opfylde deres fitness mål. Få tips om, hvordan du tager det bedst mulige billede her.

Image
Image

Meget succesfuld passer folk gøre fitness til en social affære. BodySpace-medlemmer med 10 til 30 venskabsforbindelser når deres mål 37 procent oftere end medlemmer med kun en til ni venner. Det giver mening: Forbindelse med flere ligesindede mennesker skaber et støttende fællesskab og hjælper med at holde dig motiveret og ansvarlig. Nu skal du lave nogle nye pasformede venner!

Populært emne.