Total Body Workout, der er kun 4 bevægelser

Total Body Workout, der er kun 4 bevægelser
Total Body Workout, der er kun 4 bevægelser
Anonim
Image
Image

At arbejde ud, skal ikke være kompliceret. Ligesom så mange andre ting i livet, er de bedste øvelsesrutiner ofte det mest enkle. Denne barne øvelse vil holde dig pasform og stærk: tryk øvelser, trække øvelser, en squat eller lunge sekvens, og enten gå i 30 minutter eller køre i 15 minutter. Det er det.

Tilsæt her en grundlæggende aktiv livsstil, som f.eks. At spille fritidsaktiviteter, gøre husarbejde eller værkarbejde og løbe rundt med børnene, og du vil blive i god form.

The Bare Bones Regimen

Image
Image

1. Gå hurtigt i 30 minutter eller jog / kør i mindst 15 minutter.

Image
Image

2. Udfør en push øvelse, så mange som du kan med korrekt form og ingen smerte. Nogle eksempler: væg-push-up, counter-top push-up, push-up med knæ på gulvet, standard push-up, push-up med et ben forhøjet fra gulvet, plyometrisk push-up (skubbe hurtigt op disse hænder løfter kort af gulvet) og enhånds push-up.

Image
Image

3. Udfør en pull øvelse, som regel som push øvelsen. Nogle eksempler: en bageste række ved hjælp af enten frie vægte eller kabler / slanger eller pull-up eller chin-up ved hjælp af en forhøjet bar.

Image
Image

4. Udfør squats eller lunges og fuldfør så mange som muligt, ved hjælp af korrekt teknik og uden smerte.

Gør det tre gange om ugen og ikke på hinanden følgende dage. For at forbrænde flere kalorier og få mere styrke, lav 2-4 sæt af øvelserne.

Populært emne.