3 måder Dine sko er messing op dine to-nails

3 måder Dine sko er messing op dine to-nails
3 måder Dine sko er messing op dine to-nails
Anonim

Her på YouBeauty har vi intet problem at indrømme, at fødderne bliver grove. Det omfatter gnarly tånegle. Hvis jeres kigger op, ragged, cracked eller yellowed, tror du måske, du har en sømssvamp - som er helt plausibel, især efter en lang, svedig sommer. Men hvis din hårdaktiske behandling ikke skærer sennep, kan det være, at problemet ikke ligger med dine fødder, men med dine sko. Her er tre måder dit fodtøj kan rive dine tånegle.

Squishing dine fødder i underdimensionerede cykelsko kan gøre dine tånegle falde af.

1. Din træning er god til din krop, men dårlig for dine tootsies.Løbere og balletdansere har kendt det i årevis: Konstant bumping op mod forsiden af dine sneakers eller tøfler knuser dine tæer, gør tånegerne sprøde og pedicure spild af tid og penge. (Ikke engang få dem startet på blærerne og blå mærker.) Men lyt op, Revolvere, SoulCyclists og FlyWheelers. Squishing dine fødder i disse under-design cykelsko vil gøre det samme. Feeder har tendens til at svulme op i lange perioder med motion, og det kan medføre, at dine sko bliver for tyndt, hvilket fører til blærer eller endda dine tånegle falder af, siger Beth Bishop, partner og hovedinstruktør for The Phoenix Effect. Løsningen: Biskoppen anbefaler at få dine cykelsko professionelt monteret på en cykelbutik og investere i et godt par strømper til cykel- eller fjernløb, der ikke vil slå op. I løbet af klassen skal du undgå at lægge for meget pres på dine tæer ved at holde dine fødder fladt eller hæle ned som du pedal.

Næsten 70 procent af folk køber sko, der er for små til dem.

2. Dine sko er for stramme.Næsten 70 procent af folk køber sko, der er for små til dem. Vi tænker normalt på, om vores sko er lang og bred nok, men det er også vigtigt at være opmærksom på "tå-boksen", den forreste del af skoen, der går op, over og omkring tæerne. Hvis tåboksen er stram, kan tæernes toppe være bange for det ved hvert trin. Det er subtilt - det kan du aldrig mærke til - men det tilføjer op til tusindvis af mikrotraumer til dine tånegle i løbet af en dag. Disse små skader akkumuleres og kan forårsage onychodystrofi, det kliniske udtryk for ubehagelige negle, som let kan forveksles med en svampeinfektion, siger Dennis Shavelson, en podiatrist i New York City. Løsningen: Når du handler, skal du kigge efter sko, der har en højere, bredere tåboks for at give dine piggies plads til at vri. Men lad os være ærlige, du skal købe uanset sko, du vil have, så i det mindste skifte til et åbent eller andet tilgivende par hver par dage for at give dine negle en hvile fra jackhammeringen. Du kan også få en recept til Nuvail, en ny FDA-godkendt polyurethanlignende belægning, der fortsætter med at beskytte og beskytter dine negle mod skade (som vejrbeskyttelse af et dæk). Det vil tage cirka seks måneder for neglen at vokse helt ud.

Sko giver et ideelt miljø til mundsvampe: varm, mørk, dank. Du kan helbrede din svamp, men hvis det har koloniseret dine sko, får du det tilbage igen og igen.

3. Atletens fod, du fik i gymnastiksalen, pendler med dig.Så på trods af omhyggelig flip-flop iført i bruserne i gymnastiksalen, fik du en svamp. Det sker. Men her er gnidningen: Når du holder svampebladede fødder i dine sko, kan svampen hænge ud der længe efter at du er kommet hjem og sparket af dem. Sko, Shavelson forklarer, giver et ideelt miljø for svampe: varmt, mørkt, dank. De fleste antisvampe cremer til atletens fod virker ikke mod tåneglsvamp. Laserbehandling eller orale antifungaler kan banke ud organismerne og rydde op i gule, misfarvede negle, men hvis svamp har koloniseret dine sko, får du det helt tilbage. Løsningen: Åbn dine sko så bredt, som de kommer til at løsne spænder og trække ind i indlægssålene - og lade dem ud natten over for at ventilere. Eller sæt dem ud hele dagen i sollys, hvilket hjælper med at dræbe svampesporer. Sprøjt indersiden af skoene med alkohol eller et desinfektionsmiddel en eller to gange om ugen, og sørg for at komme helt ind i tåboksen. Hvis du har haft atletfod før, er du sikkert mindre modstandsdygtig over for det, så forebyggelse er nøglen. Gør dine sko ufrivillige til svampe ved at skære ned på fugt; Hold dine sko tørre og pulver dine fødder dagligt.

Populært emne.