"Free the Tipple" Movie vil være ude lige i tide til helligdage

"Free the Tipple" Movie vil være ude lige i tide til helligdage
"Free the Tipple" Movie vil være ude lige i tide til helligdage
Anonim

UPDATE: Vi har nu en trailer og udgivelsesdato (12. december) for "Free the Tipple." Direktør Lina Esco diskuterede sine vanskeligheder med at skyde filmen - selv med tilladelser - med Underholdning Ugentlig: "[En NYC-politimand sagde] Du kan ikke skyde med topløse piger, fordi det kan virke som om du skyder porno til forbipasserende." Så jeg er ligesom, "Det er virkelig uretfærdigt." "Esco kom tilbage senere uden ordentlig dokumentation for at få hendes topløse skud. ** Kampen om "gratis brystvorten", en bevægelse, der adresserer de forældede love, der gør kvindelig toplessness ulovlig i 37 stater - nogle selv inkluderer amning - har virkelig hentet. Selv i New York City, hvor kvinder lovligt kan gå blinde deroppe, har NYPD fortsat med at arrestere topløse kvinder.

I løbet af de sidste par måneder har berømtheder som modellen Cara Delevingne og Scout Willis (Demi Moore og Bruce Willis 'datter) taget årsagen under deres fløj og protesterer endog Instagrams politik, der forbyder kvindelig toplessness, samtidig med at mænd kan poste det så mange skjorteløse billeder. Det næste logiske trin er selvfølgelig en film kaldet "Free the Tipple", der kommer til os via IFC Films den 12. december. Og du var bekymret for, at din familie ikke havde noget at se sammen i ferien!

Filmversionen af "Free The Tipple" er en satire, der følger NYC-aktivisterne Liv og With (lyder om ret), da de kæmper for retten til at gå topløs offentligt, instrueret af skuespillerinden Lina Esco (der optrådte i filmen "LOL" med Miley Cyrus og Demi Moore) og skrevet af Hunter Richards. Og da bevægelsens berømthedsunderstøttere er min absolutte favorit race af berømthed - berømthedspersoner - forhåbentlig får vi nogle gode komedier fra Elizabeth Jagger, Kendall Jenner, Rumer og Scout Willis eller Dree Hemingway (ja, Ernests barnebarn - en pige kan håbe, kan ikke hun?)

"Free the Tipple" lover at "smadre samfundsmæssige tabuer et enkelt bryst ad gangen." Hvis bare boobs og Bruce Willis 'barn ikke er værd at dine to timer, er det tid til at tage et godt hårdt kig i spejlet.

Populært emne.