Vi forsøgte det: Hej Breath Spray

Vi forsøgte det: Hej Breath Spray
Vi forsøgte det: Hej Breath Spray
Anonim
Image
Image

Jeg elsker at have et skud af espresso om morgenen for at vække mig selv, men jeg hader eftersmagen og den uaktuelle lugt det efterlader i din mund. Ingen kan lide kaffeåndånd! Mens jeg sædvanligvis er afhængig af en pakning med tyggegummi eller en mint, gav Hello Breath Spray en ny mulighed: et helt naturligt åndedræt, der ikke indeholder kunstige farver eller alkohol.

Produkt:

Pris: $ 4.50

Vi tænker:

Image
Image
Image
Image

Hvordan det ser ud, hvordan det føles: Flasket i en lille, rund plastikbeholder, der ligner R2-D2 roboten fra "Star Wars". Hejs åndedrætsspray er supersød og let at skjule i en lomme eller pung. Den leveres i flere farver, der repræsenterer de tre smag: grøn til mojito-mynte, blå til almindelig mynte og pink er rosa grapefrugtsminsmag. Hello Breath Spray er helt naturligt og indeholder ikke nogen alkohol eller kunstige sødestoffer, hvilket er fantastisk til dem, der er ædru eller allergiske over for nogle ingredienser.

Brugsvejledning: Placer det lille hul mod munden, og tryk den hvide knap øverst ned helt for at frigøre en friskhed. Spray så mange gange som nødvendigt indtil din mund føles helt frisk. Drej den farverige top for at lukke.

Resultater: Jeg forsøgte den rosa grapefrugtsmag og fandt ud af, at en enkelt tåge ikke var meget effektiv. Efter to eller tre sprøjter var smagen lidt mere tydelig, men den forsvandt inden for få øjeblikke, så min mund smagede meget kedeligt. Jeg har ikke noget imod at betale lidt ekstra penge til helt naturligt produkt, men kun hvis produktets effektivitet er på niveau med konkurrenterne. I min erfaring fungerede Hello Breath Spray kun minimalt. Jeg ville bestemt ikke regne med det for at slippe af med min morgenkaffe ånde - i det mindste ikke uden masser og masser af spiritus.

Jeg modtog Hello Breath Spray som en prøve og vil ikke købe det til mig selv i fremtiden.

Populært emne.