Victoria's Secret Model Sara Sampaio Adresser Body Shamers On Instagram

Victoria's Secret Model Sara Sampaio Adresser Body Shamers On Instagram
Victoria's Secret Model Sara Sampaio Adresser Body Shamers On Instagram
Anonim

Yep, selv Victoria's Secret og Sports Illustreret modellerne får kroppen til at skamme. Sara Sampaio tog for nylig til Instagram efter at en for mange kommentatorer kritiserede sin krop - for at være for mager. Hun delte en selfie og skrev "Jeg er stolt af min krop, og jeg vil ikke lade nogen af jer bulle mig bare fordi jeg er mager! Hver krop er forskellig, og hver metabolisme er anderledes. "Ifølge Mennesker, Sampaio har været en mester for kropspositivitet, skriver:

"Du kan ikke se [modeller] shaming andre organer, så vær så venlig at ikke komme og skam vores! Vær glad med din krop og stop med at shaming andre! Uanset om de er tynde fede, passer, med store bryster, små bryster osv! Del ikke had! Vær glad."

Hadet er rettet mod Sampaio, delvis på grund af en forfremmelse til Victoria's Secret fashion show. I en video, der blev bogført på Victoria Secret's Instagram-konto, nævnte Sampaio, at hun beundrer kroppen af kollega Angel, Candice Swanepoel. "Hvis jeg laver et billede af Candice, er jeg ligesom" Jeg vil have den krop "," sagde hun. "Men ikke i en million år vil jeg få den krop, fordi min knoglestruktur ikke er bygget som hende." Som blogben Jezebel sagde det, "[I] t er virkelig bare en model, der snakker om, hvordan en anden model er så fuldstændig sexet på en uopnåelig måde. "For at være ærlig ser det ud til at være en model, der er lidt slem. Hvis kommentatorerne ikke beder dig om at tage dine tøj på, fortæller de dig at spise en burger. Du kan virkelig ikke vinde. (I det mindste har du dit hotness at trøste dig gennem kontroversen?) Relaterede artikler:Victoria's Secret Angels 'Top 5 Motion MovesVictoria's Secret's' Perfect Body 'Campaign Hit A Sour Note

Populært emne.