Kim Kardashian har ret til at støtte hendes datter (hypotetisk), der står nøgne

Kim Kardashian har ret til at støtte hendes datter (hypotetisk), der står nøgne
Kim Kardashian har ret til at støtte hendes datter (hypotetisk), der står nøgne
Anonim

Mens hun fremmer hende Paper Magazine cover, der brød internettet, fortalte Kim Kardashian en australsk radiostation, at hun ville støtte sin en-årige datter North West, hvis hun beslutter sig for at stille nøgen, når hun er voksen. "Jeg vil støtte noget, hun vil gøre," sagde Kardashian. Forudsigeligt fik det masser af presse. Jeg var glad for at se, at de fleste afsætningsmuligheder ikke skyndte at skamme den kommentare, men der var stadig en undertekst til nogle af dækningen, for ikke at nævne det oprindelige spørgsmål: Skal ikke en god mor gerne holde hendes datter dækket?Forudsat at Kardashian - og Nords far, Kanye West - ville modsætte sig deres datter hypotetisk udgør nakne i fremtiden, ikke kun giver mening, men bidrager til at politiere kvinders legemer gennem skam. For det første stillede Kardashian sig bare helt nøgne til Papir (for ikke at nævne sexetape), så hun ville være hyklerisk for at fortælle sit barn ikke at følge i hendes fodspor. Det antages endvidere, at forældre til voksne skal få et indtryk af, hvordan de lever deres liv. Jeg forstår, at mange forældre kan være ubehagelige at diskutere deres børns seksualitet, især når de faktisk er under 18 år, men det er forkert at antage, at de kan styre deres børns kroppe, når de er legale. Tredje og vigtigst er den underliggende ide under det spørgsmål er at posere nøgle er forkert eller skammeligt, at nøgne billeder er noget nogen forælder skulle gerne har et problem med. Spørgsmålet går videre ud fra, at de eneste grunde til, at en kvinde ville blive nøgen til et kamera, er til opmærksomhed, at behage andre eller tjene penge - som alle er set som ikke de "rigtige grunde." Mens disse motivationer helt sikkert gælder for nogle kvinder, og der er intet galt med dem, savner den måde at tænke på den realitet, som mange kvinder rapporterer, føler sig positivt ændret af oplevelsen af at strippe ned til deres fødselsdagsdrag. Tag f.eks. MERE magasin, hvor forfatter Susanna Sonnenberg skrev om, hvordan hun stillede nøgen til en fotograf veninde i alderen 45 år. Hun kunne godt lide hendes krop på forhånd, selvom det ikke var "magasin-smukt", men at være nøgen, lad hende se det gennem fotografens øjne:

"Christina så det hele og fandt det herligt, glamourøst, sensationelt:" Du har klassiske bryster! Fantastisk hud! 'Jeg opvarmede. Vores gensidige bevidsthed om min krop øges, opkrævet af en voldsom erotisk strøm."

Nudie magasiner (såvel som mainstream ones) får en dårlig rap for at idealisere en bestemt tynd, big-breasted, normalt hvid form af den kvindelige krop. Men i Sonnenbergs tilfælde, et gammelt nummer af Playboy var inspiration til at efterligne nogle af hendes poser - ikke at forsøge at se ud som modellen, men at give hendes kroppsideer til bevægelse. "Jeg følte mig meget vågen. Jeg var ligeglad med kontrol og definitioner og hvad dette kunne betyde. Vi kunne få det til at betyde alt, "skriver hun. skrev. Der kan være kreativitet på begge sider af kameraet, hvilket er anderledes end at se på din nøgne krop i et spejl. Posende nøgen har potentialet til at være en intim og interaktiv proces. Specielt for dem af os, hvis organer rutinemæssigt kritiseres og mocked for at være "fede" eller "tykke", kan nøgenhed være en form for aktivisme og genopretning. Tag fotograf Substantia Jones 'Adipositivitetsprojekt, der indeholder fede kvinder, som som sjældent ses i mainstream media eller, som dens hjemmeside hedder, "Delfedt, del feminisme, del' fuck you." "Her er hvilken model Alison Michelle skrev på xoJane om at posere til projektet:

"… Jeg fandt en forståelse af mig selv i en grad, som jeg ikke vidste, kunne være mulig. Det ser ud til at være indlysende, men når hver eneste del af jer er blevet udsat, lige og uden en ekstra ven for at fungere som et skjold, begynder du at blive mere opmærksom på, hvordan du gemmer dig selv hver dag."

For UK Guardian forfatter Joan Smith, der udgjorde nøgen handlede ikke om at vampe for andre, men viste sig selv, da hun bestilte en privat fotosession. Hun kaldte det til "en af de ultimative feministiske handlinger", fordi hun kom til at se hendes størrelse 12 krop på en ny måde, en som var et alternativ til de billeder, hun bombarderede med andre steder. "Det handlede om at være behageligt i min hud som en ældre kvinde, der fortsætter med at se sig som et seksuelt væsen, uanset kulturelle budskaber om det modsatte," skrev hun. Nogle gange ønsker vi og har brug for validering, at vores kroppe i deres barste form, er okay. Se ikke mere end Reddit's (NSFW) Normal Nudes subreddit, hvor folk poster nøgne billeder af alle mulige årsager: at få feedback, for vægttab motivation, fordi de er nudister mv. Gruppens beskrivelse siger "Dette er for at ændre hvordan folk ser sig selv, ikke 'vise' vores kroppe. Det spredes ideologien, at vi alle er smukke på vores egne måder, og du behøver ikke at være en supermodel for at føle sig attraktiv! "Hvem kunne argumentere med det? Kvinder er betinget af at tro på, at vores organer eksisterer" for "andre mennesker, at enhver form for beautifying, posing, preening eller afsløring af hud antages at starte udefra snarere end indefra.Derefter er det let at falde i fælden for at tænke udgør nøgen er noget, vi ikke ønsker, at vores døtre (eller mødre eller bedstemødre) skal gøre. For at være klar, hævder jeg ikke, at hver gang en kvinde tager tøjet af, hun fremmer feminisme eller har en god tid eller lærer noget dybt. Problemet er bestemt ikke så skåret og tørt. Jeg har gjort det, og sandheden udgør en nøgen op med blandede følelser: Jeg ønskede at svælge i sjældenheden af at flappe min krop, men var faktisk så selvbevidst, at jeg var nødt til at skubbe min usikkerhed til side for at prøve at se sexet ud. Jeg anser det som en god lektion, dog en der gælder langt ud over en nøgen fotografering. Hvad jeg argumenterer for er, at vi ikke bør antage, at der er noget iboende forkert med nogen, der udgør nøgen - hvad enten hun er berømt eller ej, en andens datter eller en mors mor eller noget helt andet. Vi kan selvfølgelig undersøge, kritisere og udforske hvad disse nøgne billeder betyder. Men vi skylder alle kvinder lidt mere respekt for deres beslutningsevne end at tro, at vi ved, hvad oplevelsen betyder for dem.

Populært emne.