Vi forsøgte det: Arnicare Gel

Vi forsøgte det: Arnicare Gel
Vi forsøgte det: Arnicare Gel
Anonim

Arnicare er en serie produkter, der bruger Arnica Montana at lindre smerte. Arnica Montana (aka ulvens bane eller bjergtobak) er en plante i mange naturlægemidler, herunder homøopatiske midler, til helbredelse af blå mærker og minimering af ømhed. Arnicares produkter er uscentrede, fri for parabener og må ikke bruge kunstige farver eller parfume.

Produkt: Arnicare Gel

Pris: $6.69 Vi tænker:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hvordan det ser ud, hvordan det føles:Arnicare Gel kommer i et metalrør. Det er klart, når du klemmer det ud og ikke er fedtet overhovedet. Det går glat og tørrer hurtigt.

Brugsvejledning: Påfør et tyndt lag på ethvert område, der er ømt og masser forsigtigt (jo før skaden jo bedre). Gentag så ofte som nødvendigt, eller omkring tre gange om dagen.

Resultater: Jeg havde kastet min ryg sandsynligvis fra at hente og lægge en 25 pund baby mange gange om dagen. Jeg regnede med at det ikke ville skade at gnide på Arnicare Gel, og jeg tror, det hjalp med at berolige min ryglæge inden for få dage. Jeg påførte gelen to gange om dagen. (Jeg burde have gjort det mere, men jeg er glemsom.) Tidligere er det taget op til en uge for min ryg til at føle mig bedre efter noget som dette, men smerten blev mærkbart bedre efter kun tre dage denne gang.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtog Arnicare Gel som stikprøve.

Populært emne.