Wendy Williams: Du skal være din egen bedste ven

Wendy Williams: Du skal være din egen bedste ven
Wendy Williams: Du skal være din egen bedste ven
Anonim

Wendy Williams-mærket med højt sladder og lavt drama arbejder på dagtimerne. Kærlighed eller hader hendes popkultur - besat gossipy, "fortæl det som om det er" persona, Williams 'show er allerede blevet fornyet indtil 2017. I et stort interview med Refinery 29 deler Williams sin vej fra radio for at skabe nummer én syndikeret tale Vis i Amerika. Williams har lige så meget selvtillid og selvbevidsthed som man forventer af en person, der selv har skabt en national platform for sig selv. Hendes råd er værdifuldt, gamle skole og lidt skræmmende: På smedning af din egen karrierevej:

"[A] lways har en plan B. Jeg er ikke en drøm morder; Jeg er en realist. Alle kan ikke være en popstjerne. Kirken er fyldt med piger, der kan synge bedre end Mariah Carey, men Mariah er den, der greb messingringen."

På stepping stones:

"Jeg var lidenskabelig med radio. Jeg kunne have spillet landmusik og havde tiden af mit liv. Det er den fejl, mange mennesker gør. Hvis du vil være journalist journalist, kan du ikke sige: "Åh min Gud, jeg vil gerne skrive for Vogue, og det er det. "Hvis du er journalist, så skriver du. Uanset om du skriver for Field & Stream eller Højdepunkter, du skriver. Og så arbejder du dig mod det, du kan lide. Du gør ikke dig selv selv."

På ofre:

"Det er meget, meget ensomt, hvis du virkelig vil lykkes i noget. … Går tilbage til hvad jeg siger til kvinder, der ikke har styrken? Du finder det bedre. Fordi verden vil køre dig over. Ingen har tid til at vente på, at du bliver stærk. Og ingen af os er stærke i starten, men du kan ikke lade verden se, at du ikke er stærk. Gennem de søvnløse nætter med grædende og ensomhed, der forsøger at gøre din trængsel, vil der være så mange ofre du skal lave, fyre, der ikke forstår dit drev, forældre, der ikke forstår dig helt."

På kropsbillede:

"Det er håndterbart, hvis du er opmærksom på den hud, du er i. Og jeg er klar over huden jeg er i. Jeg ved, at de er implantater, men jeg ved, at mine bryster er store, og jeg ved det ved 5 fod -11 i flade fødder. Jeg har ingen forretning iført fire-tommer hæle, men min kraft er i min højde. Så jeg bruger det som mit bedste tilbehør. Jeg er også opmærksom på, at jeg kan lide længere, blonder hår."

På feminisme:

"Måske er jeg en moderne feminist. Ved du, hvad en moderne feminist er? En pige, der ikke er bange for at være en pige-pige eller at være sårbar, fordi hun i hemmelighed ved, at hun kan være så hård og stærk som nogen. "Måske kommer det fra at have en god karriere. Jeg har altid været i stand til at betale mine egne regninger; Jeg har aldrig haft brug for en mand til andet end at fortælle mig, at jeg er smuk og har sex med mig og elsker mig og får mig til at føle mig sikker. Og det er en rigtig god følelse."

På overlevelse:

"Du skal være din egen bedste ven. Det er nok det bedste råd, jeg kan give enhver kvinde: Vær din egen bedste ven, og du vil aldrig være alene."

Relaterede artikler: YouTube Star "Fat Girl Dancing" får en TLC Reality Show Miranda Lambert på vægttab: "Alle gør denne store, store ting om det"

Populært emne.