Naya Rivera: Dusj hver dag er "en hvid folk ting"

Naya Rivera: Dusj hver dag er "en hvid folk ting"
Naya Rivera: Dusj hver dag er "en hvid folk ting"
Anonim

Naya Rivera har begået Hollywood shuffle under sin gæst-hosting stil på "The View" denne uge: erklæring, backlash, undskyldning.

Riveras første fejl delte en af hendes "teorier" i halvoverenskomst med en undersøgelse foretaget af dermatologer, der foreslår sit bedste at kun bruser en eller to gange om få dage. "Jeg må sige, jeg har en teori om brusebad, (hvilket) er, at jeg tror, at hvide mennesker bruser meget mere end etnik," sagde hun i studiet til sparsomt bifald og latter. "Jeg har lyst til at dusje mere end en gang om dagen, eller hver dag er sådan en hvid ting," fortsatte hun.

Ifølge Fox News Latino tilføjede den 28-årige skuespillerinde, at hun kunne gøre krav på den måde, fordi hendes mor, som er halv-sort og halv-puerto-rican, brusere en gang om dagen. Alligevel forsøgte "Glee" -skuespilleren straks at bakke: "Jeg kan sige, at jeg nu er gift med en hvid mand, og han bruser meget. Ligesom meget - to, tre gange om dagen. Jeg er som 'Hvad laver du?' "(Erm … hvad gør hendes mand Ryan Dorsey i brusebadet tre gange om dagen?)

Efter udbruddet hældes online fra hvide og "etniske" ligner Rivera også kommentaren om følgende episode af "The View." "I går talte vi om en undersøgelse, der siger, at du skal bruske en eller to gange hver tredje dag, "Forklarede rivera. "Jeg havde en mening om det, der skulle være en vittighed. Tilsyneladende gik det ikke så godt."

Hun tweeted et forsøg på en vittighed, "Når du kommer ud af brusebadet i dag, få en sans for humor. Elsker dig!"

Når du kommer ud af bruser i dag, få en sans for humor. Elsker dig!

- Naya Rivera Dorsey (@NayaRivera) 13. januar 2015

Webstedet HipHopWorld samlet et galleri af de bedste Twitter-reaktioner på Riveras optagelse, herunder "Alt om dig er falsk Mrs. Plastic." Og det er en af de pænere.

Rivera har aldrig været genert for at dele sine gitter meninger. Hun kommenterede Kim Kardashian's bare butt "Paper Magazine" cover via Instagram, "Jeg normalt ikke. Men … du er en mors mor … "Hun havde også en meget offentlig sammenbrud med Big Sean og giftede sig med den nuværende hvide fyr, mand Dorsey samme dag i samme kjole, at hun skulle sætte sig ind for at gifte sig med Sean. Og det er temmelig godt dokumenteret, at hun forsøger at vinde på Kim Kardashian. Nyd denne reklamebølge, Naya!

Populært emne.