Opmærksomhed, dovne mennesker: At være inaktive er mere usundt end at være overvægtige

Opmærksomhed, dovne mennesker: At være inaktive er mere usundt end at være overvægtige
Opmærksomhed, dovne mennesker: At være inaktive er mere usundt end at være overvægtige
Anonim

Du ved allerede, at du sidder hele dagen, dræber dig. Men nu viser ny forskning, at livet i livet helt inaktivt kan være mere dødeligt end at være overvægtigt. En ny undersøgelse offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition af mere end 330.000 europæiske mænd og kvinder over 12 år viste, at sundhedsproblemer som følge af inaktivitet kan være ansvarlige for dobbelt så mange dødsfald som fedme. Uanset om en person er ved sin idealvægt, at være inaktiv, kan det få alvorlige konsekvenser for både normale og overvægtige mennesker. Men ikke freak ud, dovne mennesker. Forskere fandt også, at kun 20 minutters moderat aktivitet - selv bare en rask tur til butikken for flere Cheetos - hver dag er nok til at minimere de farlige risikofaktorer (med 30 procent faktisk). Ofte går fedme og inaktivitet hånd i hånd. Men de nye resultater gjorde to vigtige observationer: 1) at overvægtige mennesker kan øge deres helbred og levetid med små ændringer som at tilføje 20 minutters gang hver dag, selvom de ikke kaster noget pund og 2) dem, der er naturligt mager men inaktive er stadig ikke sunde, uanset hvad deres tal kan tyde på (det kaldes tyndt fedt) og skal også inkorporere fysisk aktivitet i deres liv. Her er nogle nyttige tips til at bevæge sig mere om dagen:

  • Gå til arbejde, når du kan. Prøv at parkere meget en kort gåtur væk eller komme ud på en bus eller metro stop lidt længere fra dit kontor.
  • Hvis du ikke har tid til at slå på gymnastiksalen efter en lang dag, så prøv at komme op hele dagen og tage korte vandreferier.
  • Gå ud for at hente frokost i stedet for at bestille levering.
  • Hold (afslappet!) Møder med kollegaer eller indhente praktikanter ved at tage en tur rundt i blokken sammen.
  • Tag trappen i stedet for elevatoren.
  • Tempo rundt, når du tager et telefonopkald i stedet for at sidde.

Enhver kreativ måde, du kan tilføje lidt mere bevægelse ind i din dag, kan gøre en forskel i dit helbred! Relaterede artikler:Strækker sig til at løsne tætte hofter efter at have siddet hele dagen7 styrketræning øvelser du kan gøre i din stol

Populært emne.