Sidste nat træning: Hip Hop Yoga på Y7 Studio

Sidste nat træning: Hip Hop Yoga på Y7 Studio
Sidste nat træning: Hip Hop Yoga på Y7 Studio
Anonim
Image
Image

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores Last Night's Workout-serie sveder vi, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelser og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveauer og fitnessmål.

Yogis høre på: Der er et nyt studie i byen, der tilbyder yoga, der er sat til vores yndlings hip hop-kunstnere. Hip hop onsdage på Y7 Studio i New York City er den perfekte blanding af body-stretching Vinayasa yoga og populære beats.

Målet: Y7 Studio hævder at holde yoga sjov og spændende uden at ofre yogaens fredfyldthed. Varme, musik og mørke giver dig det rigtige miljø for at finde din egen balance og strømme i din egen hastighed. Det er et sted at rydde dit sind mens du har det sjovt og får en fuld krops træning, der styrker din kerne, arme og underkrop.

Træningen: Ligesom traditionel yoga ledes denne hip hop Vinyasa klasse gennem en række yoga poser, der åbner og strækker hele din krop. Breath er knyttet til hver bevægelse for at uddybe forbindelsen mellem krop og sind.

60-minuttersklassen finder sted i et stort, mørkt studie. Det begynder at arbejde gennem en simpel sekvens for at varme op og genindføre din krop til bevægelserne. Når du er opvarmet, fører læreren dig gennem en bestemt rutine to gange, men giver dig friheden til at strømme gennem sekvensen alene på et par gange, før du introducerer et andet sæt bevægelser.

Ved at give dig mulighed for at fortsætte din praksis alene kan du indstille dit eget tempo, fokusere på din ånde og uddybe enhver strækning efter behov uden at skulle bevæge sig i overensstemmelse med lærerens anvisninger. Jeg følte, at jeg fik en bedre strækning fra denne metode, simpelthen fordi jeg kunne lægge vægt på mine behov, og hvilke bevægelser jeg mest udbytte af.

I sidste ende var den bedste del af denne træning musikken. Mange mennesker klager over, at yoga kan være kedeligt eller kedeligt - men hvis du er en hip hop-fan, vil de høje baggrundsbevægelser holde dig opmærksom på klassen. Det er sjovt, udfordrende og perfekt, hvis du vil skifte din yoga rutine til noget mere unikt.

Stedet: Y7 har i øjeblikket to studier, en lokaliseret i Williamsburg, Brooklyn og en anden i Soho, Manhattan. Men hvis du bor uden for NYC, skal du ikke blive overrasket, hvis hip hop yogaklasser begynder at dukke op i nærheden af dig. Indstilling af yoga til en hip-hop-spilleliste var overraskende forfriskende og tilføjede en uovertruffen energi til klassen.

Prisen: En enkelt klasse tilbydes til $ 22, men hvert studie tilbyder 5, 10 eller en 15-klasse pakke, og yoga måtter og håndklæder kan lejes for $ 2 hver. Der tilbydes også private lektioner.

Sidste nat træning: Bollywood Dance Aerobics

Sidste nat træning: Tabe sig af Hula Hooping

Populært emne.