Of Boobs & Bosses: En Amning Mom's Adventures Pumping At Work

Of Boobs & Bosses: En Amning Mom's Adventures Pumping At Work
Of Boobs & Bosses: En Amning Mom's Adventures Pumping At Work
Anonim

Min første foray tilbage til kontoret efter fødslen kom kun ni dage efter min søn blev født. Jeg var teknisk på barselsorlov. Men jeg var nødt til at være til stede for noget, der ikke kunne vente. Jeg havde ikke haft tid eller energi til at finde ud af, hvordan man kunne bruge den komplicerede amningspumpe, jeg havde bestilt på Amazon, så jeg slæbte min blære øje mand og nyfødte søn sammen med mig, mens jeg mødtes med executive teamet for at diskutere en kommende fusion. Min mand og søn hang ud på mit kontor, mens jeg gik ud til et konferencerum 50 meter væk.

Da jeg sad i mødet, kontrollerede jeg surreptiøst min mobiltelefon. Frantic tekster begyndte at komme: "Han er sulten," "nu græder han," "du er nødt til at komme nu." Mine bryster begyndte allerede at lække; efter 10 minutter mumlede jeg en hurtig undskyldning og løb ned ad gangen for at fodre ham. Men selvfølgelig var han allerede i søvn (græd) og jeg gik tilbage til mit møde med fulde bryster og en frisk skjorte.

Da jeg kom tilbage til arbejdet officielt en måned senere, var jeg bedre forberedt: Jeg var begyndt at pumpe regelmæssigt hjemme, havde en ordentlig lager mælk i fryseren og planlagde at fortsætte med at pumpe på arbejde gennem mindst det første år.

Hvad jeg ikke var forberedt på var, hvad oplevelsen af at pumpe på arbejde ville være. Under fusionen splittede jeg tid mellem to kontorer. Jeg ville slæbe min pumpe med mig hver dag til og fra arbejde, og så skubbe den mellem kontorer. Hvis jeg gik for længe mellem pumpesessioner, ville mine bryster begynde at eksplodere ud af min bh, og mælk ville dryppe fra mine brystvorter. Jeg stashed trøjer rundt på kontoret for at skjule de pletter, der syntes at vises på hver skjorte, jeg ejede.

Til sidst sluttede jeg med to dobbelte elektriske pumper og en manuel pumpe. Ikke flere lugende pumper og ikke flere glemme dele. (For de uindviede brystpumper kommer mange dele, som har tendens til at gå tabt og / eller glemt). I løbet af de sidste ni måneder har jeg pumpet på mange forskellige steder både på arbejde og på rejse til mit job, herunder:

  • I teknisk opbevaringsrum balancerede den elektriske pumpe på et bjerg af tastaturer, lækker mælk, da jeg overførte den fra flaske til taske på mus (computerkort) og gulvet. Dette var laktationsrummet, indtil vi havde et privat kontor reserveret.
  • I en direktørs kontor på et hotel under en konference, fordi jeg nægtede at lade dem fortælle mig at pumpe i badeværelset.
  • På et kasino badeværelse i Las Vegas, igen til en arbejde konference, men denne gang i for meget travlt med at argumentere med nogen over et pumpende rum.
  • I et røgfyldt hotelværelse i Las Vegas, fordi alle hotelværelser lugt som røg, og selvom jeg rejser på arbejde, vil jeg ikke give op amning.
  • I et opbevaringsrum med en glidende, låsedør og en kundeservicerepræsentant, der er udpeget til at være min pumpevagt (dårlig fyr).
  • På et badeværelse til en anden konference, hvor der virkelig ikke var noget andet rum til at gøre det, og - igen - var jeg blevet træt af at argumentere.
  • I bilen, mens jeg kørte, på vej tilbage fra New Jersey for at besøge min far. Barnet græd, jeg sad i trafik forsøger at komme ind på George Washington Bridge i en time, og bryster lekkede (som normalt).
  • I badeværelset på et fly på vej tilbage fra et klientmøde. Dette var den største af dem alle!

Selvom jeg måske må klage og grine om rædselene ved pumpning, ville jeg virkelig ikke give det op. Jeg elsker forbindelsen amning har givet mig til min søn, og jeg vil gøre det igen, hvis jeg har en anden. Først nu vil jeg være meget bedre forberedt på op- og nedture af pumpning af mælk på arbejdspladsen.

Jeg vil opfordre andre mødre til at lære mere om lovene i deres tilstand vedrørende amning. Den Affordable Care Act mandat "Break Time For Nursing Mothers Law", AKA-arbejdsgivere skal give ammende moderen en rimelig pause tid til at pumpe mælk i et år, samt give et andet sted end et badeværelse til at gøre det. (Virksomheder, der beskæftiger mindre end 50 ansatte, kan få undtagelse fra dette, hvis det kræver "urimeligt modgang.") Mit eget firma har været meget imødekommende, men mange er ikke. Jeg ville ikke spise i et badeværelse eller fodre min søn på et badeværelse, så hvorfor skulle nogen have at udtrykke ædle mælk til deres barn i en? Her er at håbe pumpning bliver bedre og lettere i fremtiden … og til alle, der har udholdt det hidtil.

Relaterede artikler: Alyssa Milano spørger, hvorfor hendes amning Selfie har mere had, end Kims Butt-billeder er fri til at amme i Sistene Kapellet, siger Cool Pope

Populært emne.