4 Cheerleader Work Out Moves, som nogen kan gøre

4 Cheerleader Work Out Moves, som nogen kan gøre
4 Cheerleader Work Out Moves, som nogen kan gøre
Anonim

Høj-energi koreografi gør cheerleaders lige så passede (hvis ikke mere!) Som atleterne de hylder på. Squads arbejder ekstra hårdt for at holde deres niveau af fitness over par, så det er kun passende, at de vil have organer til at gøre nogen misundelig. Lauren Boggi, en tidligere Division 1A USC College cheerleader, og grundlægger af cheerleading baseret conditioning træning kaldet Lithe Metode, gav os den indvendige scoop på faktiske arbejde ud bevægelser gjort af cheerleaders at nå deres kroppe. 1. Brug lag under din opvarmningInden en stor træning understreger Lauren betydningen af en god opvarmning. "Lag op for at holde dine muskler varme for at strække, specielt med fokus på problemer," Lauren rådede. Gå til en hurtig jog, mens du har et par ekstra lag for at holde din krop varm. Når du er færdig, vil dine muskler være specielt limber, så du får mest muligt ud af din stretch session. 2. Gå ikke over din stræk sessionStretching er en af de nemmeste, men vigtigste dele af enhver træning. Som nævnt af Mayo Foundation for Medicinsk Uddannelse og Forskning reducerer strækningen risikoen for aktivitetsbaserede skader og forbedrer atletisk præstation, så det vil naturligvis være en vigtig tilføjelse til enhver træning. Lauren fortsatte "hamstring, ryg og skulderstræk er vigtige for at give cheerleaders stor fleksibilitet til spring, høj eksplosiv kurv kaste stunts og tumbling. Også arm muskler er afgørende for at udføre skarpe bevægelser og at fange dig selv under stunts, så triceps strækninger er nøglen! "Assisted stretching er også en fantastisk måde at få det bedste ud af din rutine.

Image
Image

3. Ur i Cardio Work OutsHurtige paced rutiner er det, der holder os fascineret og pumpet op på spil. For at holde deres udholdenhed op, er det vigtigt at blande i kardio-arbejde regelmæssigt. "Kør stadion trin, eller ur i et par miles på banen på dit lokale skole eller felt hus," Lauren sagde. Løbende trin, selvom det er lidt skræmmende, er en stor cardio træning, der ikke kun får dit hjerte til at pumpe, men også toner kalve, røv og lår. 4. Arbejde med styrketræningStyrketræning er et andet vigtigt aspekt af fitness for cheerleaders. "At arbejde i vægtrummet med modstandsbånd og vægte hjælper med at opbygge magert muskel," forklarede hun. Da cheerleaders har brug for at udføre gymnast-niveau tumbling bevæger sig, og partner stunts, muskuløs evne er absolut nødvendigt at trække det væk. Eksperiment med frie vægte og modstandsbånd til at skulpturere din kerne, ben og arme til den ultimative total træning.

Image
Image

Prøv Super Bowl i denne søndag, prøv disse træningstips, så du kan være på vej til at være så pasform og stærk som din favorit cheerleading squad ("Bring it On" til nogen?). LÆS MERE: Cheerleader Beauty Secrets LÆS MERE: Patriots vs Seahawks: Super Bowl of Beauty

Populært emne.