Sidste nat træning: Banan nederdel Produktioner

Sidste nat træning: Banan nederdel Produktioner
Sidste nat træning: Banan nederdel Produktioner
Anonim

Nye træningsprogrammer dukker op hver dag, og ville det ikke være rart at prøve, før du køber? I vores "Last Night's Workout" -serie sveder vi, strækker og shimmy vores vej gennem de seneste øvelser og rapporterer til dig, så du kan finde den bedste til dine kvalifikationsniveauer og fitnessmål.Vær opmærksom på alle dance-aholics: Banana Skirt Productions er ved at være din nye favorit træning. Uanset om du er en klub-goer eller simpelthen gerne vrider musikken i din bil, vil du gerne få din diva-dans, hårpiskning, 'yonce loving soul over til Banana Skirt Productions right freakin' nu.

Image
Image

Træningen:Banana Skirt Productions er unik, fordi du kan se på deres online-skema og hver klasse er opført sammen med sangen, som rutinen bliver undervist til, så du kan vælge den, der er sat til dit yndlings hit. Jeg valgte Beyoncé klassen sat til "Crazy in Love", fordi den sang altid får mig til at hive op.

Opvarmningen ved Banana Skirt ligner enhver anden danseklasse: Den ledes gennem en række strækninger og små dansbevægelser til opvarmning af kroppen. Derefter leder læreren klassen gennem nogle squats og ab øvelser. Disse var store: hurtige men stadig intense nok til at mærke forbrændingen! Når først var blev opvarmet, begyndte vi at lære den nøjagtige koreografi fra "Crazy in Love" musikvideoen. I betragtning af at jeg har set denne video hundredvis af gange i mit liv og altid har været DYING for at lære det, blev jeg helt indstillet på koreografien. Dansebevægelserne blev lært langsomt i tæller på otte og blev gentaget flere gange, så alle var i stand til at hente det hurtigt op.

Efter at vi var færdige med at lære trinene, splittede vores lærer os i mindre grupper, sprængte Beys melodi og lad os vende om at gøre bevægelserne med mere plads. Selv om små grupper kan virke lidt skræmmende, endte det med at være min yndlingsdel af klassen. Med læreren skriger ting som "du er Beyoncè! Dans som om du er stjernen i hendes musikvideo, "Jeg var så hyped som jeg nogensinde har været i en danseklasse.

Målet:Akinah Rahmaan grundlagde Banana Skirt Productions ud af en kærlighed til musicand et ønske om at skabe en sjov, tillidsskabende træning for alle, der elsker stjerner som Beyoncè, J.Lo eller Janet Jackson. Disse kunstnere er alle utroligt trygge selv, så når de danser til deres koreografi, er denne tillid en smule smitsom. Denne træning følte sig mere som en fest end en fitness klasse, så de store kalorier brændte, og tillid boost var bare en ekstra bonus.

Som lovet er miljøet i denne klasse køligt og afslappet; alle er simpelthen der for at have en god tid uden konkurrence. Ingen i klassen fik alle trækene rigtige (vi er ikke Beyoncé trods alt), men alle havde en totalblast giver det deres hele.

Stedet: Vi prøvede det i NYC på Pearl Studios, men vær ikke overrasket, hvis Beyoncè-tema dansekurser pop op nær dig! Banana Skirt Productions tilbyder også private lektioner, hvis du vil have en mere personlig oplevelse.

Prisen: For en enkelt klasse er gebyret rimeligt prissat til 20 dollar. For private lektioner, email [email protected] for at bestille.

Populært emne.