Montana (heldigvis) undlader at passere yoga bukser forbud

Montana (heldigvis) undlader at passere yoga bukser forbud
Montana (heldigvis) undlader at passere yoga bukser forbud
Anonim

En Montana lovgiver har (heldigvis) mislykkedes i hans forsøg på at forbyde yoga bukser ved at stramme op statens uanstændige eksponering love.

Ifølge Associated Press foreslog republikanske rep. Dave Moore at forbyde tøj, der "udstråler eller simulerer" en persons skinker, kønsorganer, bækkenområde eller kvindelig brystvorte samt eksponering af mandlige brystvorter. Rep. Moore, introducerede House Bill 365 som reaktion på den nøgne cyklist event, Bare som du tør, der redede gennem Missoula i sidste sommer, hvilket gør ham formodentlig ubehageligt. Ifølge arrangørerne er denne tur at fremme positivt legemsbillede og accept for, hvem du er, uden dømmekraft.

For nogle indbyggere i Montana følte de, at det var upassende, især i løbet af midten af dagen, hvor mange børn var til stede. Som svar forsøger arrangørerne at få tilladelse til arrangementet for at få ordet ud, så folk, der føler sig ubehagelige, kan undgå det.

Hvordan denne nøgne cykeltur vedrører yoga bukser er forbi mig, men David Moore mener klart, at tætte tøj kan være alt for provokerende og bør straffes med en bøde på $ 500 og seks måneder i fængsel til den første lovovertrædelse (dette er Montana's nuværende straf for uanstændig eksponering og ville forblive uændret i Moores regning).

Ifølge Raw Story klagede kvindelige lovgivere om, at "bestemmelser i regningen udgjorde at udklæde kvinders krop og beklædning." Dette er faktisk et klassisk tilfælde af slutshaming, der er skjult under Moores krav om at forsvare Montana 's anstændighed og beskytte sine børn. Um, dejligt forsøg. Husk, at uanstændig eksponering er defineret som "en person, der bevidst eller med vilje udsætter deres kønsorganer for at forårsage affront eller alarm, med det formål at misbruge, ydmyge, chikanere eller forringe en anden." Jeg kan forsikre dig, når vi kvinder (eller mænd for det betyder også), gå ned ad gaden til gymnastiksalen i vores yndlings Lululemon yoga bukser, vi er ikke forsøger at misbruge, ydmyge eller chikanere nogen. Hvis du nogensinde har taget en yogaklasse, vil du vide, at du får mest muligt ud af din praksis, når du har på tøj, der gør det muligt for dig at bevæge dig på en hvilken som helst måde, som øvelsen bringer dig i. Forbud mod behagelige tøj, der gøres målrettet til effektivitet inden for en bestemt fysisk aktivitet, og det er bare tilfældet med at vise din kropps disposition, er overskridende grænser og specifikt målrettet kvinder.

Montana House Judiciary Committe stemte i denne uge til hylde Rep. Moores regning. Hvad med lovgivere begynder at bekymre sig mere om underskud, forbedre skolesystemer eller landbrugsstøtte, snarere end hvad jeg bærer til yogaklasse om søndag morgen?

Populært emne.