Opdatering: Dette er hvad Cindy Crawford ligner IKKE Photoshopped

Opdatering: Dette er hvad Cindy Crawford ligner IKKE Photoshopped
Opdatering: Dette er hvad Cindy Crawford ligner IKKE Photoshopped
Anonim
Image
Image

Opdatering, 3/2/15 kl. 10:00. TMZ fik et ophør og desist brev skrevet af fotografens advokat, der siger at det originale billede blev stjålet fra ham og Photoshopped for at gøre Cindy udseende værre. TMZ offentliggjorde også følgende billede, som Cindy's mand Instagrammed kort efter ovenstående billede gik viral:

Hun fik blomster og jeg fik hende. Happy Valentines Day @ cindycrawford

Et billede indsendt af Rande Gerber (@randegerber) onFeb 14, 2015 kl 6:00 PST

Opdatering, 2/16/15 kl. 10:00. I en opdatering på deres hjemmeside har Marie Claire bekræftet, at det uretoucherede billede "er en lækage" fra en december 2013-coverhistorie i bladets Mexico og Latinamerikanske publikation. Det bekræftede ikke, om fotografiet ville blive offentliggjort i USA Marie Claire. [Marie Claire]

-

Dette er hvad Cindy Crawford, den 48-årige supermodel og mor til to, lignede i den un-retouched version af hendes december 2013 Marie Claire Mexico dækhistorie. Marie Claire Mexico brugt Photoshop på billederne, som de fleste blade gør. Men nu, den amerikanske version af Marie Claire Udgiver de un-retouched billeder for alle at se.

I en kjole, fedora og sexet undertøj står Crawford stolt og provokerende; viser, at hun er tilfreds med hendes krop og glad for at vise det. Det er simpelthen et show af selvoptagelse og positivt legemsbillede, som vi alle bør prioritere i at føle for os selv. Ved at frigive disse billeder beviser hun, at den mest attraktive kvalitet ikke er vaskebrættet abs eller supertonede ben; det er rent selvtillid og evnen til at være behagelig i din egen hud.

Crawfords krop er helt fantastisk og ægte i hendes ikke-retoucherede billeder. Kudos til denne skønhed for at give os et rigtigt kig på billeder, der er fri for airbrushing, viser, at kvinder er sexede i enhver alder - og at selv supermodeller får rynker og cellulitter.

Populært emne.