Opdatering: Facebook har fjernet 'Jeg føler fedt' og 'Jeg føler grimme' statusindstillinger

Opdatering: Facebook har fjernet 'Jeg føler fedt' og 'Jeg føler grimme' statusindstillinger
Opdatering: Facebook har fjernet 'Jeg føler fedt' og 'Jeg føler grimme' statusindstillinger
Anonim
Image
Image

Det er National Eating Disorders Awareness Week og YouBeauty udgiver artikler til at uddanne vores læsere om spiseforstyrrelser og hvordan man får hjælp.

*****

Opdatering 3/11/15 kl 8:50: På grund af backlash og andragende skabt af gruppen truede organer (som har fået over 10.000 signaturer) har Facebook fjernet statusindstillingerne "I Feel Fat" og "I Feel Ugly", E! online rapporter. Denne ændring kommer kun to uger efter, at andraget blev oprettet, og det er sikkert at sige, at vi alle er taknemmelige for ændringen.

Original Post:

Vidste du, at Facebook i øjeblikket muliggør "grimme" og "fede" humørikoner til dine statusopdateringer? Det sociale netværk har gjort det så nemt at frimodigt meddele til alle, at efter at have kastet et par for mange kosmos i aftes, er du oppustet og føler sig dårligt om dig selv. Men har du virkelig brug for at dele det? Vil du få det til at føle dig bedre, hvis du sætter denne negative følelse ud på sociale medier? Nej. Alt det egentlig gør, er at gøre det nemmere at skille væk i dit selvværd - og måske videregive nogle af den negativitet til dine venner.

Heldigvis startede to kvinder, der blev afskyet af Facebooks "I Feel Fat" og "I Feel Ugly" statusindstillinger og humørikoner for nylig en anmodning om at fjerne dem. Trykket for at være perfekt forstærkes allerede af, hvordan folk skildrer deres liv på sociale medier (der er ingen måde, hun gjordealle de Pinterest DIYs, right ?!), så vi behøver ikke disse "fede" og "grimme" muligheder for at gøre det endnu nemmere at sætte os ned.

Hvis du er enig i, at dette blot er en anden form for body shaming, som vi virkelig ikke har brug for i vores liv, skal du være med at bede Facebook om at genoverveje emoticons og statusopdateringer ved at underskrive petitionen her.

Relaterede artikler:

Dove & Twitter Vil os til #SpeakBeautiful på sociale medier

7 måder at finde sociale medier lykke på

Populært emne.