Amy Schumer sender Hilarious Response til "Chubby" Kommentar

Amy Schumer sender Hilarious Response til "Chubby" Kommentar
Amy Schumer sender Hilarious Response til "Chubby" Kommentar
Anonim

2015 vil være enorm for Amy Schumer: Sæson 3 af hendes show "Inside Amy Schumer" premierer, hun er vært for MTV Movie Awards, og Judd Apatow-producerede rom-com "Trainwreck" vil blive frigivet. Vi ved alle, at Schumer kan håndtere opgaver som at få ordet "fisse" ucensureret på Comedy Central, men hvordan svarer hun, når nogle jerkface kalder hendes fede?

Hun havde den mulighed, via Today.com, da forfatter Jeffrey Wells fra blog Hollywood Elsewhere kaldte hende "chubby":

"Regissør Judd Apatow introducerer endnu engang en lurvet, pisketart, ikke konventionelt attraktiv, neurotisk generet kvindelig tegneserie til et massemedlem - først Melissa McCarthy i 'Bridesmaids' ('11) og derefter Lena Dunham i HBO's 'Girls' ('12) og nu Amy Schumer, stjernen og forfatteren af 'Trainwreck' samt stjernen i Comedy Central's 'Inside Amy Schumer.' Hun er selvfølgelig skarpe og kloge og sjove, så vidt vejen er mig, selvforringende ting går, men der er ingen måde, hun ville være genstand for opvarmet romantisk interesse i den virkelige verden. "

Hårde ord fra en person, der ikke synes at leve i den virkelige verden.

Schumer fortalte USA i dag at hun "ikke havde læst sagen." (God opkald på den ene - intet gør ondt i en forfatters følelser mere end ikke læses.) Men hun fortsatte alligevel med at dele et par billeder af sig selv, så godt, ikke så- buttede. Hun sagde: "Fra bunden af mit hjerte - kunne jeg ikke bryde mig mindre."

Jeg er en størrelse 6 og har ingen planer om at ændre. Dette er det. Bliv ved eller tag afsted. Kys! pic.twitter.com/6IsEfFOwAD

- Amy Schumer (@amyschumer) 12. februar 2015

Hollywood her kommer jeg nok nok

Et billede indsendt af @amyschumer onFeb 12, 2015 kl 7:41 PST

Mens vi sætter pris på Schumer's lystige svar, er vi ikke sikre på, at den bedste måde at modvirke fedtskamning på er effektivt at sige: "Jeg er ligeglad med, hvad du siger, men faktisk er jeg en størrelse seks!" Mens hun gør det gør et punkt, at hun ikke er en størrelse nul, og hun har stadig gjort det i Hollywood, vi behøvede stadig ikke at kende sin kjole størrelse.

Under alle omstændigheder skrev Wells en halvt undskyldte undskyldning over for Schumer (men ikke til Melissa McCarthy eller Lena Dunham, som han også havde fedtet). "Hun er et førsteklasses talent og fortjener mere respekt end hvad jeg gav hende. Jeg ved, at jeg ikke tænker forkert, men jeg siger nok det forkert fra tid til anden, "skrev han. "Jeg var ikke forkert i at sige, at sociale tiltrækningsstandarder er ændret i løbet af det sidste årti eller deromkring, stort set på grund af skabelsen af en Judd Apatow og dem, der har klatret ombord på sin færgebåd."

Lektion ikke rigtig lært, men det giver os i det mindste en undskyldning for at sende trailer til Schumer's film en gang til. "Trainwreck" rammer teatre den 17. juli 2015.

Populært emne.